Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Egyéb kérdések » 14 évesen hol kaphatnék munkát?

14 évesen hol kaphatnék munkát?

Figyelt kérdés
14 éves lány vagyok, és a családom nehéz helyzetben van, muszáj lenne valamit dolgoznom, hogy segítsem a szüleimet, bár nem sok reményt látok arra, hogy bármit tudnék dolgozni. normális válaszokat szeretnék, nem olyanokat, hogy menjek prostituáltnak vagy ilyesmi, mert ez komoly dolog, nincs kedvem a humorzsákokat hallgatni. előre köszönöm a válaszokat:)

2013. aug. 24. 13:00
 1/4 anonim ***** válasza:
Legálisan sehol.
2013. aug. 24. 13:01
 2/4 A kérdező kommentje:
otthoni mondjuk internetes munkát sem?
2013. aug. 24. 13:02
 3/4 anonim ***** válasza:
nem
2013. aug. 24. 13:18
 4/4 anonim ***** válasza:
Nem nagyon van normális internetes munka, ami van ahhoz szakmai tudás kell, plusz 14évesen oda se tudnál szagolni, túl fiatal vagy még hozzá sajnos.. Esetleg illegálisan mondjuk barackszedés, vagy ilyesmi , ismerős által. Én 12-14éves koromig bzrackot szedtem minden nyáron (megjegyzem elég jól fizettek), plusz dinnyéket, meg is edződtem mondjuk én fiú vagyok. Meg fűnyírást vállaltam az utcába néniknek, de olyan is volt, hogy bevásárlást intéztem egy idős néninek, segítettem neki ha volt valami. Elég sok pénzt összeszedtem így ezzel, mondjuk én magamra költöttem (hál' istennek nem kellett támogatnom a családom) a jogsim meg az első autóm ebből a keményen végigdolgozott időszakból volt, kuporgattam, úgyhogy mikor valaki olyat mond, hogy a segged alá tolták kicsit ideges szoktam lenni :)
2013. aug. 24. 13:19

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!