Van egy webáruházam, amit kifizettem?
Figyelt kérdés
A készítő folyamatosan (kb:kéthavonta) folyamatosan letiltja az admin oldalra való bejutásom, így nem tudom kezelni az oldalt! Természetesen Ő ezt tagadja. Pénzért azonnal működik az oldal! Mit tehetek egy ilyen esetben!!!2013. aug. 23. 19:47
2/3 anonim válasza:
Neked mint tulajdonosnak, szerintem jogod lenne az admin felh.név-jelszó páros ismeretéhez. Kicsit kifordítva, ha a saját webáruházadban user vagy mod vagy, az olyan, mintha a saját házadban vendégsekednél. Tehát az üzemeltetőtől ezeket szépen elkéred és megváltoztatod, azán ha akarod saját kézbe veszed a dolgot vagy tovább adod másnak. Ez persze nem biztosíték, mert végülis ő ismerhet kiskapukat a saját rendszerében, de ha ez után még egyszer próbálkozna, akkor már logban hagyott IP-címet a rendőrség vissza tudja nyomozni (hacsak nem VPN mögül jött).
3/3 anonim válasza:
Nem ismerjük a megállapodásotokat. Kell-e havidíjat fizetned a szolgáltatásért, stb.
Amennyiben kell, úgy fizess érte, ha nem, akkor pedig keress meg, és lerendezzük az ügyet egy fix összegért, utána nem lesz ezzel gondod.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!