Vaterán vásárolt áru visszaküldésekor ki fizeti a postaköltséget? Mikor megvásároltam, kifizettem a postaköltséget.
Figyelt kérdés
Ha visszaküldöm ismét nekem kell ezt állnom, vagy visszakérhetem a teljes összeget?2013. máj. 7. 16:24
1/3 anonim válasza:
Szerintem neked, hiszen te döntöttél úgy, hogy visszaküldöd (az most mindegy, hogy miért küldöd vissza).
2/3 anonim válasza:
Ha az eladó hibázott,pl véletlenül más terméket küldött,akkor ő fizeti. Ha neked nem tetszik (és van az eladóban annyi jóindulat,vagy visszavásárlási garanciát adott) neked kell fizetni.
3/3 anonim válasza:
Nem, szerintem ugyanaz a szabály érvényesül, mint bármelyik online vásárlásnál, bármi miatt is kerül sor a visszaküldésre, a vevő fizeti a plusz pk-kat. Ezt valamilyen jogszabályra hivatkozva szoktam olvasni online webáruházak oldalán. Ha valakinek ez nem tetszik, akkor annyit tehet, hogy csak boltban vásárol.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!