Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Egyéb kérdések » A vásárlók miért írnak utalásk...

A vásárlók miért írnak utaláskor a közleménybe minden hülyeséget, csak azt nem akit kértem?

Figyelt kérdés
Megírom világosan, érthetően, hogy a nevét írja a közleménybe, erre rendelés dátumát, kifizetés dátumát, rendelt termék nevét, vagy azt jó parasztosan saját szavával körül írva és egyéb baromságokat írnak. Miért nem olvasnak el az emberek semmit???!!

2013. aug. 22. 08:33
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:

8-as vagyok.

Nem adóhivatalnál dolgozom. :)

Ügyvédi irodában.

2013. aug. 23. 14:09
 12/13 A kérdező kommentje:

szerintem ez nem a tudatos vásárlókon múlik...

10 éves tapasztalataim azt mutatják, hogy pl. 2005-ben nem voltak ilyen olvasatlan vásárlóim. Semmi gond nem volt, aki akkor már benne volt, azt biztos tudja! Szerintem most az a baj, hogy minden utolsó iskolázatlanhoz hozzávágják már ingyen az internetet. Szerintem innen ered a nem olvasás probléma és évről évre csak romlik.

2013. aug. 23. 16:16
 13/13 anonim válasza:

Megpróbálok felállítani egy ok-okozati láncot:

- Az emberek szeretnek kötözködni

- Belekötnek az olyan dolgokba, ami nincs leírva, és akár máshogy is lehetne (mint ahogy épp van)

- A kereskedők mindent leírnak, hogy ne lehessen beléjük kötni

- Nagyon hosszú lesz a szöveg (a termék adatlapon, vásárlási feltételeken, stb.)

- Az emberek nem olvássák el a szöveget, mert túl hosszú

- Az emberek feltételezik, hogy a dolgok úgy vannak, ahogy gondolják (mert az olvasás hiánya miatt nem tudják a valóságot)

- Az emberek hülyeségeket írnak a közleménybe :|

2014. márc. 25. 10:13
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!