Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Egyéb kérdések » Erzsebet utalvanyt mire...

Erzsebet utalvanyt mire hasznaljatok?

Figyelt kérdés

Kaptam a m.helyemtol feleves premiumban 150ezer forint ertekben ilyen utalvanyt. Eddig sosem kaptunk etkezesi utalvanyt, sosem foglalkoztam vele.

A hirekbol annyit tudok, hogy alapveto elelmiszerre lehet felhasznalni. Szamomra alapveto a: rizs, cukor, so, tojas, liszt, teszta, olaj, stb. Tehat nem a felvagott felek vasarlasa erdekelne. Ezt az osszeget tartos elelmiszerekre szeretnem elkolteni es max. itthon tarolni kesobre.

A ferjem szerint viszont ezekre nem lehet felhasznalni csak a mindennapi etkezesre.

A Tesco pl. mire fogadja el? Az altalam soroltakra igen?

2013. aug. 21. 16:00
1 2
 11/11 anonim ***** válasza:
Élelmiszerre elkölthető. A Tesco és a Spar tudtommal nem korlátozza le, hogy húst vehetsz, de chipset nem, vagy ilyesmi. Volt hogy tisztálkodó szereket is vettem és csak utalvánnyal fizettem, nem vonták le külön, amin amúgy meg is lepődtem.
2013. aug. 22. 09:12
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!