Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Milyen vásárlási utalványt adjunk esküvőre? Tesco/Euronics/Spar/Penny jöhet szóba
Nem adnék Tesco-sat, és őszintén szólva el sem fogadnám! Nem járok ilyen helyekre, se Tesco, se Spar, se Penny. Most komolyan annak fog annyira örülni, hogy az esküvői ajándékán vehet mosószert??? Mert mást én pl. nem vennék ilyen helyeken.
Az Euronics még a leginkább hasznos, meg elegáns is. Már ha az IKEA kizárva...
Ha ezek közül lehet választani, és mindenképp utalványt szeretnétek adni, akkor ez Euronics talán a legjobb választás.
Hasznos dolog az utalvány, és biztos fel is használnák, csak nem tudom...esküvői ajándéknak talán nem a legmegfelelőbb. De ha mindenképpen ezt akarjátok, akkor Euronics, ott vehetnek olyan műszaki cikket, amit ők választanak ki.
igen, ikea kizárva (rohadt messze van nekik)...euronics van a városban, a többibe meg tudom, hogy járnak (és persze nálunk is megtalálható, tehát meg tudom venni)
pénzt nem adunk, mert nem fogadnák el
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!