Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Egyéb kérdések » Milyen tényezőktől függenek a...

Milyen tényezőktől függenek a lakásárak?

Figyelt kérdés
El szeretnék adni egy lakást, ami eddig albérletként funkcionált, de állítólag soha nem látott mélyponton vannak a lakásárak... Van esély arra, hogy ez a negatív tendencia megfordul valamikor a közeljövőben? Ha igen, mi fordíthatja meg? Sosem értettem, hogy mi okozza a lakásárak hullámzását, pedig nagyon jó volna megérteni.

2013. aug. 19. 11:27
1 2
 11/12 A kérdező kommentje:

Nekem sajnos ezt már nem kell mondani... tele van már a hócipőm a fizetőképtelen, rendetlen albérlőktől, akiket kínkeserves kitenni, s még utána is sok adósságot és mocskot hagynak maguk után.

Én már ráadásul egyre idősebb és betegebb vagyok, nem bírom már az idegeskedést és a fiam biztos nem foglalkozna az albérlettel való törődéssel, ha meghalnék. Szeretném már eladni, hogy végre megszabaduljak tőle, de hát nagyon sok lenne a veszteségem. De akkor szerinted/szerintetek nem érdemes várni, mert valószínűleg csak még rosszabb lesz a helyzet?

2013. aug. 19. 15:55
 12/12 anonim ***** válasza:
Ha rosszabb nem is, de jobb biztosan nem. A forint meg csak inflálódik.
2013. aug. 19. 16:34
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!