Erkölcsi Bizonyítványt igényeltem, egy kedves ügyintéző felhívott és azt mondta, hiánypótlással visszaküldik. Ez 3 hete történt, azóta semmi. Hova fordulhatnék információért? 22L
Figyelt kérdés
2013. aug. 15. 13:29
1/3 anonim válasza:
Akkor elakadt a postán! Én az adókártyámmal jártam így, 4 hétig semmi, majd bementem a NAV-hoz, mondták, ők már elküldték, meg is mutatták hogy feladták és valóban a postán elkeveredett valahogy.
2/3 anonim válasza:
Hiánypótlásra? Mit mondtak mi hiányzott?
Én 2 hete ügyfélkapun kértem meg, és rá 1 hétre meg is kaptam.
Aki hívott, nem hagyott nevet elérhetőséget?
Keress rá a Közigazgatási és Elektronikus Közszolgáltatások Központi Hivatalára. Ők küldik ki.
3/3 A kérdező kommentje:
Tisztelt Válaszadók!
Sok telefonálgatás és utánajárás révén kiderült, elakadt a postán. Tegnap sikerült kézhez kapnom.
Hiánypótlásban nem tettem vagyon nyilatkozatot megfelelően, hogy visszaigényelhessem a 3100Ft.-ot.
Ezúton is köszönöm a válaszaitokat!
Minden jót kívánok Nektek!
2013. aug. 16. 15:28
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!