Szerintetek postaköltség áron megéri megvenni? Ülő és hátlapot cserélnék rajta.
Nem igazán.
Ülő és hátlapcsere nem 1000Ft,postaköltség 2-3ezer.
Én inkább nézelődnék a környéken és vennék jobbat,amit nem kell javitani,5ezerért találsz.
Biztos, hogy nem. Még hipóval is át kellene sikálni. Amennyiért kicseréled az ülő és hátlapot, annyiért veszel jobbat is.
Pl. ez csak 4 ezer, az ülő és hátlap csere sem lenne ennél kevesebb:
Minek vállalsz gyereket,ha nincs pénzed venni neki egy normális etetőszéket?Újonnan se drága manapság.
Itt van egy,szinte semmi pénzért.Nem igaz,hogy nem telik rá!
Nekünk az első gyereknek ilyen típusú széke van, de kiszakadt a húzat. 2000 ft-ért húzták újra, lecsiszolta a féjrem és úgy néz ki, mintha új lenne.
DE, ha mégegyszer választanék, nem ilyen etetőszéket vennék, mert a 11 hónaposomat az ilyen székben derékszíjjal kell odarögzítenem, mert a sima szíja nem elég, és nagyon könnyen kieshet. Nagyobb gyereknek jó olyan 2 évesnek, amikor leveszed az etetőlapját, és oda tudod tólni az asztalhoz, vagy szétszedett állapotban tud már rajzolgatni rajta.
Amúgy meg a múlkor néztem etetőszéket 1000 ft lett volna pesten, csak le kellett mosni. Szóval én sem ezt választanám.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!