Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Egyéb kérdések » Ti mit tennétek a helyemben?...

Ti mit tennétek a helyemben? (iskolai pénz tartozás)

Figyelt kérdés
Alapítványi gimibe járok. El vagyunk maradva két hónapi tandíjjal, ami 30.000Ft. Most tudtam meg, hogy valami évkezdő tábor is KÖTELEZŐ, ami 13.000Ft. +a tankönyvek 20-30ezer között. Mit tegyek? Ennyit mi nem bírunk kifizetni! :S :( Eddig nem tudtam az évkezdő táborról! Kötelezhetnek rá?

2013. aug. 15. 01:23
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
100%
Mivel nem allami iskola, sok torveny nem vonatkozik ra, igy az iskola vezetosege kedvere csinalhat azt, amit akar.
2013. aug. 15. 02:44
 2/11 anonim ***** válasza:
64%
Igen, ha oda akarsz járni, kotelezhetnek ra. A tandíj elmaradását eddig is tudtad, azt kellett volna reloszor endezni most a szunetben diák munkából, aztán a többire gyűjtögetni. ...
2013. aug. 15. 06:15
 3/11 anonim ***** válasza:
54%
Mondjuk a tábort el lehet sumakolni, egy orvosi igazolással, hogy épp beteg voltál.....
2013. aug. 15. 06:16
 4/11 anonim ***** válasza:
79%

Miért akar magániskolába járni az, akinek nincs pénze?

Tessék szépen elhúzni államiba, ott nincs ilyen gond.

2013. aug. 15. 08:09
 5/11 anonim ***** válasza:
64%

Nem kötelező oda járni. Vannak állami iskolák is, menj be pár állami gimibe, hogy át tudsz-e jelentkezni.

Az elmaradt 2 havi tandíjat szerintem így is ki kell majd fizetni. Sőt, szerintem mivel magániskola, el is tanácsolhatnak, akkor meg muszáj államiba menni.

2013. aug. 15. 12:25
 6/11 A kérdező kommentje:
Elárulom a rosszmájú hozzászólóknak, hogy azért járok ide, mert tanulási nehézségeim vannak, és évközbe ide vettek csak át. Rengeteg helyen próbálkoztam, sehova sem vettek fel, mert "túl sokan vagyunk".
2013. aug. 15. 13:48
 7/11 A kérdező kommentje:
Diákmunkát próbáltam, sehova sem keresnek 16 évesen.
2013. aug. 15. 13:48
 8/11 anonim ***** válasza:
72%

Sajnálom, nem tudtam, hogy egészségügyi okból jársz magániskolába. Félreértettem a helyzeted.

Az önkormányzathoz kellene elmenned, és jelezni a problémádat, hátha szociális alapon átvállalják a tandíjadat.

2013. aug. 15. 14:50
 9/11 A kérdező kommentje:
Köszönöm, elvileg az iskola is elvállalná, de azt meg nem szeretném, mert tudom, hogy rossz helyzetben vannak ők is. :S
2013. aug. 16. 09:15
 10/11 anonim ***** válasza:
78%

Ha az iskola felajánlja ezt a lehetőséget, akkor fogadd el.

Majd később, ha jobban álltok anyagilag, akár szüleid, akár Te találsz munkát, támogathatod viszonzásul valamekkora adománnyal az iskolát.

2013. aug. 16. 10:00
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!