Megfelelő ez az önéletrajz?
Kissé bajban vagyok, mivel túl sok végzettségem nincs, csak egy szakmám. Jelentkezni szeretnék egy állásra, de nem merem elküldeni az önéletrajzom megerősítés nélkül. Ez mennyire áll helyt? Van értelme beleírnom a nyelvet így, hogy nincs nyelvvizsgám? Itt a kép: [link]
A válaszokat előre is köszönöm.
Te jó ég....
Najó
Címként írd oda nagyobb betűkkel hogy önéletrajz. A személyes adatok az rendben van. A végzettséget úgy szokás írni hogy dátum szerint növekvő sorrendbe tehát beírod előbb a gimit aztán a szakiskolát. Ha még nem dolgoztál célszerű beírnod hogy pályakezdő vagy. És ha a szakmai tanulásod alatt volt gyakorlati munkahelye3ed azt is célszerű beírni mert ha beírod hogy melyik cégnél voltál gyakorlaton az esetleg dobhat rajta én is ennek köszönhetem hogy eltudtam helyezkedni mert egy elég jó céghez kerültem gyakorlatra és az sokat dobott ám ezen.
A Nyelvtudás részre nem kell regényt írnod hogy nincs vizsgád, ha valamit beszélsz legalább csak pár mondatot beírod hogy alapszintű angol vagy német vagy tudom is én és ennyi. Ebből tudják hogy nincs papírod róla. De ha egyáltalán nem tudod akkor inkább felejtsd el.
Számítástechnikai ismeretek helyett írd azt hogy:
Egyéb: És odaírod a számítástechnikai ismeretet ugye MSoffice stb...
alá még írhatod azt ha van például jogosítványod mert sajnos ma már nagyon sok munkahely van ahol nagy előnyt jelent.
Én munkahelyemen sem követelmény a jogsi de jól jött mert bíztak rám olyan munkát amihez kellett a jogsi.
A hobbi meg teljesen felesleges a kutyát nem érdekli.
Főleg nem ilyen pongyola megfogalmazásban.
Tessék itt egy egyszerű, középszintű szöveg. Ez is menne?
"La lingua di terra lunga e stretta, che caratterizza la forma meridionale della Thailandia, è ben visibile di fronte a me, ricoperta interamente di verde, mentre il cielo e il mare sono completamente fusi in un unico colore ..."
Milyen nyelvet beszélsz? Szerintem nem kellene rizsáznod ennyit, ugyanis a kutyát sem érdekel, hogy van-e nyelvvizsgád vagy sem (általában közkinccsé teszik a hirdetésekben, hogy az adott pozícióhoz kell-e nyelvvizsga, amit az e-mail mellékleteként csatolnod kell). Szerintem elegendő: tárgyalási szintű nyelvtudás (erősségem a kommunikáció).
Hobbi: zenélés, utazás (ne ragozd túl)
Személyes tulajdonságok: hol vannak? miért maradt ki? ide írhatod például: jó kommunikációs és kapcsolatteremtő készség, pontosság, felelősségtudat, másokra való odafigyelés stb.)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!