Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Egyéb kérdések » Lehetséges ez? (többi lent)

Lehetséges ez? (többi lent)

Figyelt kérdés
Ma egy vagyonőr azt mondta nekem, hogy a leghosszabb műszakja 64órás volt, mivel nem tudtak senkit küldeni a helyére, ezért kellett lenyomnia ennyit egyszerre. De ez lehetetlen, én nem akartam elhinni, egy ember több mint 2 napig melózzon, az már azért húzós és még enyhén fogalmaztam. Mit gondoltok?

2013. aug. 10. 22:26
 1/3 anonim ***** válasza:

Én egyszer fenn voltam egyhuzamban 72 órát.

Állva elaludtam a végén. Ebből kiindulva nagyon neccews.

2013. aug. 10. 22:32
 2/3 anonim válasza:
Én vagyonőrként dolgozok négy éve,nekem 36 volt a leghosszabb ugyan ezen okok miatt(nem volt váltás)Nem elképzelhetetlen a 64 óra,de csak ha biztosítva van az elvileg járó pihenő idő(nem akarok hülyeséget mondani de úgy tudom hogy 24 felett jár)ez függ attól hogy mit csinál,monitor bámul vagy pl 2óránként tesz meg egy őrjáratot a telephelyen,ami az én esetemben 55 perc.Gyakorlatilag sétából állt a műszak,mert ahogy lejár az őrjárat kicsi pihi és már mehetek is vissza.Kb 2000 méter az út mire körbeérek,Mondok egy példát így ekkora telepen mint ahol mi voltunk vagyunk(mert változik hogy hol vagyunk)24 óra alatt 12-13 őrjárat van(ezt kötelező megtenni hiszen van egy ellenőrző pont ahol látják hogy elvégzed-e a munkád vagy nem) ez idő alatt ha őrjáratonként sétálok 2 kilómétert,akkor egy műszak alatt,ha 24-ben vagyok sétálok vagy 25 kilométert.....ez van:d
2013. szept. 3. 05:59
 3/3 anonim ***** válasza:

Volt egy pár érdekes szolgálatom nekem is...

Az incidens után beadtam a lemondásomat, mert megmondtam, hogy én ezt nem fogom csinálni. Még mindig ott dolgozok...

Adott egy telephely, ahol 24 órában látjuk el a szolgálatot. A lejáró munkaidő előtt csörgött a telefonom, hogy belázasodott a kolléga, és nem tud jönni. Előfordul! Kérdeztem tőle, hogy akkor most mi lesz, vagy ki lesz helyette, mert a "váltótárs megérkezéséig a helyszínen kell maradni". A keletkező túlórákat -ha van ilyen- levonják a váltótárs béréből és hozzáírják az enyémhez. Kaptam a következő telefont, hogy sz@rban a bicikli és maradjak addig ott még pár órát míg embert hoznak. Vasárnap este 6-tól hétfő este 6-ig voltam beosztás szerint. Folytatva kedden, majd szerda este 6-kor megláttam a főnökömet, hogy egyenruhában, kutyástul jött leváltani engem. A 72 órás szolgálatra kaptam 50 ezer forintot. Napi 8-10 órát tudtam aludni, addig a betanított kutyám járta körbe a telephelyet.

2013. nov. 5. 22:51

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!