Lehetséges ez? (többi lent)
Én egyszer fenn voltam egyhuzamban 72 órát.
Állva elaludtam a végén. Ebből kiindulva nagyon neccews.
Volt egy pár érdekes szolgálatom nekem is...
Az incidens után beadtam a lemondásomat, mert megmondtam, hogy én ezt nem fogom csinálni. Még mindig ott dolgozok...
Adott egy telephely, ahol 24 órában látjuk el a szolgálatot. A lejáró munkaidő előtt csörgött a telefonom, hogy belázasodott a kolléga, és nem tud jönni. Előfordul! Kérdeztem tőle, hogy akkor most mi lesz, vagy ki lesz helyette, mert a "váltótárs megérkezéséig a helyszínen kell maradni". A keletkező túlórákat -ha van ilyen- levonják a váltótárs béréből és hozzáírják az enyémhez. Kaptam a következő telefont, hogy sz@rban a bicikli és maradjak addig ott még pár órát míg embert hoznak. Vasárnap este 6-tól hétfő este 6-ig voltam beosztás szerint. Folytatva kedden, majd szerda este 6-kor megláttam a főnökömet, hogy egyenruhában, kutyástul jött leváltani engem. A 72 órás szolgálatra kaptam 50 ezer forintot. Napi 8-10 órát tudtam aludni, addig a betanított kutyám járta körbe a telephelyet.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!