Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Egyéb kérdések » Mi a véleményetek a BTC 40...

Mi a véleményetek a BTC 40 ePrex alkalmazásról? Ki ismeri vagy használta már?

Figyelt kérdés

#BTC 40 ePrex
tegnap 15:40
 1/3 anonim ***** válasza:
Ez valami szuper meggazdagodási módszer, amit Csányi Sándor vagy Palik László árult el véletlenül, amikor tudta nélkül élő adásban volt? Nem, nem használtam.
tegnap 15:50
 2/3 anonim ***** válasza:

Amit az interneten találtam róla az alapján kilóméterekről ordít hogy egy nagyon béna átverés.

Szar magyartalan automatikusan fordított szövegeket találtam forrásként, illetve helytelen magyarsággal robothangal felnarrált informatív vidókat róla. Halálosan gagyi az egész.

Ha kriptóval kereskedni akarsz arra ott a Krakin, Binance, Coinbase. Az ilyen gagyisztikákat én messziről kerülném mint ez.

tegnap 16:03
 3/3 anonim ***** válasza:
Lehuzas
tegnap 17:21

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!