Mért nem fizet a munkaügyi?
Figyelt kérdés
Aziránt érdeklődnék, hogy június 29. én regisztráltam a munkaügyi központba és megállapítottak egy X összeget amit 90 napig kapok minden hónap végén addig amíg nem találok bejelentett munkát vagy a határidő le nem jár. Bankszámlára kértem a pénz-t és az előző hónapban elmulasztották a kifizetést mondván rosszul lett megadva a számlaszámom, hogy ott biztos hogy jól lett mert a papírt amit kaptam leellenőriztem és helyesen volt ráírva, majd közölték valóban ők rontották el. Követkető hónap 9.éig pótolják. Ma 9.ike van és még mindig nem jött semmi..... aziránt érdeklődnék, hogy hova tudnék fordulni hogy behajtsam tőlük?2013. aug. 9. 14:39
1/1 anonim válasza:
15-éig kell megkapnod az összeget. Mire bárhová fordulnál, már nálad lesz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!