Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Egyéb kérdések » Diák munka nekem, hol, mikor,...

Diák munka nekem, hol, mikor, kinél?

Figyelt kérdés

Tudom hogy ebből a kérdésból már annyi van mint égen a csillag ...

De mindenki csak annyit ír h nézd meg itt -meg ott stb.

Én azokt az oldalakat végig néztem aztán semmmi...

A helyzet hogy csak 15éves lány vagyok ...

A legtöbb meg 16-tól van :S :(

Tudna nekem valaki Budapesten egy biztos pontot mondani hogy mit "dolgozzak" ?

Vagy pl újság kihordás ...oké na de hol ? Hol érdeklődjek , kihez forduljak ?

Kérlek valami biztos pontot-elérhetőséget mondjatok !

Köszi előre is ! :\

2009. okt. 26. 17:44
 1/2 anonim ***** válasza:

Szerintem ezt a témát jegeld jövő nyárig...

15 évesen úgyis csak a szünetekben vállalhatsz munkát. A téli szünetben pedig nem hiszem, hogy dolgozni szeretnél.

Menj el a conwork-höz és a workland plushoz, és regisztráltasd be magad! Mindkettőnél dolgoztam/dolgozom. Bár csak a worklandről tudok írni behatóbban. Feltesznek egy levelezőlistára, és kapod e-mailben a jobbnál jobb állásajánlatokat. A conworknél egyszer kaptam csak munkát, de az kitartott nyár végéig. Lehet, hogy őket nyaggatni kell. A worklandnél meg tényleg kényelmes, nem kell telefonálgatni, nem hívnak óra alatt, és ha gyakran nézed az e-mailjeidet, kifoghatsz megfelelő munkákat.

Dolgozni csak úgy tudsz dolgozni, hogy felajánlod ismerősöknek, hogy megsétáltatod a kutyájukat, kiporszívózol, stb. Esetleg feltehetsz pár cuccot Vaterára.

2009. okt. 28. 21:50
 2/2 A kérdező kommentje:
Köszi a segitséget !
2009. okt. 29. 09:55

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!