Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Egyéb kérdések » Így zajlik egy magánnyugdíjpén...

Így zajlik egy magánnyugdíjpénztári átléptetés vagy átvertek?

Figyelt kérdés
Munkahelyemre szoktak jönni a PSZÁF-től hogy tájékoztassanak az aktuális lehetőségekről.Ma rábólintottam az átlépésre.Kitöltöttünk egy Generalis nyomtatványt és egy 3oldalas talán adatvédelmi nyilatkozatot,melyet bevallom nem olvastam at,mert sürgős dolgom akadt.Emiatt utána kétségbeestem,hogy mi van ha valami butaságot írtam alá.céges bélyegzőt kértek csak pedig főnök azt mondta utána hogy több adat kellett volna.meg én nem kaptam semmi papírt hanem azt mondták majd másfél hét múlva fog kb postán érkezni valami.ha jól emlékszem valami olyan amit aztán vissza is kell küldeni.azt mondták nekem semmi dolgom,mindent ők intéznek.meg hogy majd az apeh fogja intézni a váltást és jelezni a főnöknek.ő meg azt mondta ez hülyeség az apehnak semmi köze ehez.nost akkor mi van?légyszi írjon valaki aki ezzel foglalkozik!
2009. okt. 26. 15:24
 1/2 anonim ***** válasza:
Az Apehnak tényleg semmi köze hozzá, én nyáron léptem át, kitöltöttem egy nyomtatványt kértek benne pár adatot,de volt amit utólag küldtem el és kb 2hét múlva elküldték a nyomtatványt, általuk kitöltve. Nekem nem kellett intéznem semmit, ahova átlépsz az intéz mindent.
2009. okt. 27. 15:44
 2/2 anonim válasza:
Tényleg mindent az intéz ahová belépsz, csak a később kiküldött szerződést/nyomtatványt kell a munkáltatódhoz bevinni, hogy ezentúl oda utalják a pénzt.
2009. okt. 28. 10:18

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!