Ti mennyi pénz tudtok összemaszekolni egy hónapban a fizetésetek mellé?
PL_: egyik haverom biztonsági őr ez húsüzemben. A páclével variálnak a dolgozók igy van napi 30kg mellfilé amit ő kivisz elad egy húsboltosnak a pénzt szétdobják így van napi 1700ft-ja adómentesen.
PL:2 egy másik haver rézcsöveket hegeszt a gyárban. A levágott rézdarabokat hazaviszi. ha hónap 50-70K + bevétel.
PL: ipari padló gyártónál dolgozik a haver kicsit hosszú lenne elmondani de havi szinten 0-200.000ft maszekpénzt tud csinálni.
Félek, hogy magával viktorral beszélgetek. Ő ilyen fanatikus legyen stadion minden sarkon.
A stadionoknál vannak sokkal, de sokkal jobb befektetések. Én se stadionba szálltam be...
A temetkezés meg az adók nem tudom hogyan függ össze.
Bár félreértés ne essék, véletlenül se szeretnék vitatkozni.
Ha nektek megfelel az omladozó kórház, csak legyen stadion, felőlem ok.
"Ha nektek megfelel az omladozó kórház, csak legyen stadion, felőlem ok."
Nem most kezdtek omladozni a kórházak, hanem 50-60 éve.
A stadionnal legalább lesz némi esély, hogy hamarosan majd lesz belőle pénz és így végre, 60 év elteltével, jut újra kórház felújításra.
"Azért majd vess egy pillantást egyszer a nagyobb klubbok bevételeire"
Ha szerinted a jegyértékesítésből élnek, akkor felesleges tovább beszélni. Reklám pénz, ember! Hirdetések!
Szóval tudod, hogy egy nagy halom pénzt hoz a stadion. Ha 8000 x 2000 Ft = 16 millió Ft / nap eltörpül az egyéb bevételek mellett.
Akkor miről beszélünk?
"Ő az a 16 millió egy államnak kb annyi"
Ülj le, egyes.
1. Mint írtuk, a 16 millió jegybevétel csak a töredéke a reklám bevételeknek. Az sok tíz, száz millió / alkalom.
2. Nem egy közepes NB1-es színvonalú stadionról beszélünk, ahova 8000 ember jönne, hanem egy BL-szintről, ahova 80.000 ember is eljönne.
Ha lenne jó látótér, biztonság, megfelelő szintű büfék és persze foci. Éppen ezen dolgoznak, ezért kell az új stadion. Akkor 10 x sok száz millió Ft / alkalom lesz, ami már bizony egy állam költségvetésben is meglátszódhat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!