Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Egyéb kérdések » Ti mennyi pénz tudtok összemas...

Ti mennyi pénz tudtok összemaszekolni egy hónapban a fizetésetek mellé?

Figyelt kérdés

PL_: egyik haverom biztonsági őr ez húsüzemben. A páclével variálnak a dolgozók igy van napi 30kg mellfilé amit ő kivisz elad egy húsboltosnak a pénzt szétdobják így van napi 1700ft-ja adómentesen.

PL:2 egy másik haver rézcsöveket hegeszt a gyárban. A levágott rézdarabokat hazaviszi. ha hónap 50-70K + bevétel.

PL: ipari padló gyártónál dolgozik a haver kicsit hosszú lenne elmondani de havi szinten 0-200.000ft maszekpénzt tud csinálni.

2013. aug. 5. 10:17
1 2 3 4
 11/35 anonim ***** válasza:
Flector 67 -nak most először nyomtam zöldet :-)
2013. aug. 5. 16:14
 12/35 anonim ***** válasza:

Flector, tehát az jól van, hogy a te fizetésedből levonnak havi 100 ezret, mert az országot működtetni kell, de az, aki csal, lop, annak meg nem kell adót fizetnie?

Talán ha mindenki fizetne rendesen adót, akkor nem ennyit kellene elvonni a tisztességesen dolgozó emberektől, és nem szenvedne az az ország, ahol 1.5 millió embernek kell 10 milliót eltartani.

2013. aug. 5. 16:35
 13/35 Flector 67 ***** válasza:

Nos mivel gondolom elkölti az így megszerzett pénzt, fizet adót nyugodj meg.

Mellesleg ennek az államnak 10 Forintot nem fizetnék, ha tehetném. Inkább maradjon az embereknél, mint ennek a tolvaj, rabló bandának menjen,

2013. aug. 5. 16:41
 14/35 anonim ***** válasza:

"Nos mivel gondolom elkölti az így megszerzett pénzt, fizet adót nyugodj meg. "

Ne keverd a szezont a fazonnal. A munkabérből járulékokat vonnak el, az általa megvett tárgyakból meg ÁFAt. Én is mindkettőt fizetem, havi bérből SZJAt, aztán a maradék pénzemből vett kenyéren pedig forgalmi adót.

A csaló, tolvaj ember továbbra is feleannyi adót fizetne, ha rajtad múlna.

2013. aug. 5. 16:49
 15/35 Flector 67 ***** válasza:

Pfff... Nincs miről vitatkoznunk, mert a saját kis nézetedet dicsőíted. Gondolom Te nem tudsz mellékest szerezni, így csípi a szemed, ha más igen.

Még mindig kitartok álláspontom mellett, amíg ilyen politikusi gárda van, felesleges adót fizetni. Minek kéne? Azért, hogy legyen még 3 stadionunk? Ha emelik az orvosok bérét, fejlesztik az iskolákat, szívesen befizetek 2* ennyi adót is. Csak látnám, hogy értelmes dolgokra költik.

2013. aug. 5. 17:01
 16/35 anonim ***** válasza:

A feketegazdaság az ország egyik mozgatórugója.

Persze nem pont a havi 30K értékben ellopott rézhulladék tarja el az országot de pl a cigarettacsempészet több embernek ad kenyeret az asztrálra mit egy dohánygyár. És sokan meg is gazdagodott na ők építkeznek autót vesznek 3d tv-t vesznek amit a minimálbéres fizuból nem futná. És akik a prilukot veszik a szofi helyett nekik merd 10-20e ft a hó végén amit el tudnak költeni másra.

2013. aug. 5. 17:04
 17/35 anonim ***** válasza:

"Gondolom Te nem tudsz mellékest szerezni, így csípi a szemed, ha más igen."

Mint írtam, tudok. Havi 20-30 ezret LEGÁLISAN mellé teszek, még 50 ezret befektetésből.

"Azért, hogy legyen még 3 stadionunk?"

Pont neked kell magyarázni, hogy mit jelent egy befektetés, mikor minden ilyen témához hozzászólsz? A stadiont nem csak felépítjük, hanem használni is fogjuk. Egy bajnokok ligájára meccsre száz ezer ember is eljön, a jegyár egy halom pénz, a száz ezer ember pedig szeretne vacsorázni is valahol, vagy megszállni. Egy átlagos Újpest is tud nyereségesen működni, mindössze 8000 nézővel.

"Ha emelik az orvosok bérét, fejlesztik az iskolákat, szívesen befizetek 2* ennyi adót is."

Hát, a tanárok bérét épp most emelték, az iskolákat folyamatosan fejlesztik (abban a városban ahol én lakom 3 általános iskola van, és 1 középiskola, ebből a 4 intézményből 3 hatalmas átépítésen esik éppen túl), az orvosok bére is napirenden van. Úgyhogy fizetheted a 2x ennyi adót.

2013. aug. 5. 17:37
 18/35 Flector 67 ***** válasza:

Látom a tanárok béremelését. Nagy nulla kb. Ugyanígy az orvosoké is. Gondolom csak kívülről látod az iskolát, meg a kórházat.

Először ezeket kéne rendbe tenni, utána jöhetne a Bl-álom.

Felőlem az Újpest csilli-villi stadiont építhet, a SAJÁT pénzéből. Ne államiból épüljön.

Szóval előbb legalább a nyugati bérek felét írjük el, orvos, tanár, kutató, és még sok más állás szintjén. Akkor szívesen fizetem:)

Addig meg fogadjuk el, hogy vannak emberek, akiket nem érdekel a foci és inkább vesznek a gyereknek még egy csokit, semhogy ülést a stadionba...

2013. aug. 5. 17:48
 19/35 anonim ***** válasza:

"Felőlem az Újpest csilli-villi stadiont építhet, a SAJÁT pénzéből. Ne államiból épüljön."

Szóval saját pénzből építhet az Újpest stadiont, amiből aztán komoly profitra tesz szert, de egy állam nem?

Ha egy országnak nincsenek befektetései, soha nem lesz pénze.

2013. aug. 5. 19:36
 20/35 anonim ***** válasza:

Én havi 78nettóért portáskodom.

Maszekba fűnyírókat robogókat generátorokat javítottam otton

12 óra munka után méh nap 4 órát + hétvég még 15-20 órát dolgoztam otthon ez + havi 100-130 jött össze. A helyi motorboltos és szervizes feljelnettet 1.000.000m a bírság.

2013. aug. 5. 20:21
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!