OptionFair valaki már kiprobálta? és megéri csinálni tényleg?
A különböző spekulációs, és befektetési lehetőségek csökkenő kockázati sorrendben: bináris opciós kereskedés, forex magas tőkeáttétellel, forex és tőzsde alacsony tőkeáttétellel, tőzsde tőkeáttétel nélkül, állampapírok, banki lekötés.
Ha bináris opcióval akarsz kereskedni az olyan mintha kidobnád a pénzt az ablakon. Nem csak az irányt kell meghatároznod hanem azt is hogy adott időpillanatban éppen megfelelő helyen legyen, ez már két dimenzió,ez a rettentően kockázatos. Az árfolyam meg hullámokban föl meg le. Igaz úgy van beállítva ez a dolog mintha a világ legegyszerűbb dolga lenne. De mindenki azt csinál a pénzével amit akar.
Aki kereskedik az Optionfair nél, ott mi a helyzet?
Mármint én a 6option.com-nál kereskedek, azért kezdztem ott, mert akár naponta tudnak velem magyarul beszélni a keresedésről, stratégiákról, teamviewerrel összekapcsolódva.
:) bár az elején elég minuszos voltam. Mostanra már ok, már puszban vagyok, de még mindig csak kicsivel merem nyomni.
De szívesen kipróbálok mást is, ha ott is tudnak segíteni.
Előre is Thx
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!