Hol vennétek 30 millióból házat? Melyik városban, vagy településen?
Figyelt kérdés
2013. aug. 4. 17:19
11/16 anonim válasza:
Mivel pont ebben a cipőben járok, felsorolom én is. Göd, Dunakeszi, Budakeszi, Solymár, Üröm, Nagykovácsi, Budakalász, Bp 12,2,3. ker.
30 mondjuk egy kicsit kevés rá, vagy kompromisszumokat kell kötni, de elindulni el lehet belőle.
12/16 anonim válasza:
Érdnek is vannak nagyon jó részei, közel van Bp, jó a tömegközlekedés.
13/16 anonim válasza:
Érd kicsit olyan mint Budaörs (csak kicsit putrisabb) hogy jóval túlnőtte a kereteit. Mármár befordult az élhetetlen kategóriába. Falusias környezet csaképpen 35000 ember lakja.
14/16 anonim válasza:
Én elég sokat éltem Érden és ezt nem tapasztaltam, mondjuk nagyon jó helyen volt a házunk.
15/16 A kérdező kommentje:
Kedves utolsó!
Melyik helyen éltél Érden belül, ami szerinted jó
környéknek számít?
2013. aug. 5. 13:30
16/16 anonim válasza:
Én Kárpátalján építettem 50 millióból. De én is gondolkozom, hogy Magyarországra kellene költöznünk. Mondjuk Debrecenbe. Én ott vennék.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!