Gyerek munka? Hol és mieneket lehet vállalni?
Figyelt kérdés
14 éves vagyok és nem tudom hogy hány évesen lehet válalni "gyerekmunkát" ezért kérdezem meg ,hogy mieneket lehet?(vagy egyáltalán lehet-e)Pl:újság kihordás,szúrúlap osztás,stb.Egerbe lakok ha ez fontos.2009. okt. 24. 18:02
1/3 anonim válasza:
Gyerek munkát nem választhatsz mert olyan nincs.Diákmunkának hívják és olyat amit iskola mellet végezhetsz,nem egészség kárositó,nem túlórázhatsz,nem lehet esti,a testi és szellemi fejlődésed nem kerül veszélybe.A helyi diák szövetkezetek segitenek.
2/3 anonim válasza:
Szerintem jobbanjársz ha ismerőstől szomszédtól rokontól megkérdezed szépen neme kell valamit segíteni a ház körül.
3/3 anonim válasza:
jogilag csak 15 évesen vállalhatsz és csak nyári szünetben, 16 éves kortól már iskola mellett is. így esetleg csak újsághordás de azzal lejárod a lábad
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!