Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Egyéb kérdések » Gyerek munka? Hol és mieneket...

Gyerek munka? Hol és mieneket lehet vállalni?

Figyelt kérdés
14 éves vagyok és nem tudom hogy hány évesen lehet válalni "gyerekmunkát" ezért kérdezem meg ,hogy mieneket lehet?(vagy egyáltalán lehet-e)Pl:újság kihordás,szúrúlap osztás,stb.Egerbe lakok ha ez fontos.
2009. okt. 24. 18:02
 1/3 anonim ***** válasza:
Gyerek munkát nem választhatsz mert olyan nincs.Diákmunkának hívják és olyat amit iskola mellet végezhetsz,nem egészség kárositó,nem túlórázhatsz,nem lehet esti,a testi és szellemi fejlődésed nem kerül veszélybe.A helyi diák szövetkezetek segitenek.
2009. okt. 24. 20:48
 2/3 anonim ***** válasza:
Szerintem jobbanjársz ha ismerőstől szomszédtól rokontól megkérdezed szépen neme kell valamit segíteni a ház körül.
2009. okt. 24. 21:44
 3/3 anonim ***** válasza:
100%
jogilag csak 15 évesen vállalhatsz és csak nyári szünetben, 16 éves kortól már iskola mellett is. így esetleg csak újsághordás de azzal lejárod a lábad
2009. okt. 24. 21:58

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!