3 hónapja eladtam a motorom és aki megvette vissza akarja vetetni! Köteles vagyok vissza venni?
Figyelt kérdés
3 hónapja eladtam a motorom, és kb 1 hónapja jelezte felém az új tulaja, hogy sok a gond a motorral és vegyem vissza vagy perel. Kaptam az ügyvédjüktől egy erre felszólító levelet nemrégiben. Van mitől félnivalóm? Amilyen hibákat felsorolt azok a hirdetésben is szerepeltek, valamint miattuk engedtem az árból, továbbá vannak olyan hibák amik nálam még nem léteztek. Állítólag nem is használta nagyon..amit nem hiszek hisz 2 hónapot mégis nála volt. Nem vállaltam rá még szóban sem garanciát. Azt állítja rejtett hiba volt. Valamilyen jogi szavatossági kötelezettségem van ilyen esetben? Mennyi ideig húzódna el egy ilyen polgári per? Milyen költségei vannak? Az általa felsorolt hiba költsége max. 20-25.000ft egy szakszerviz munkaköltségével számolva.2013. júl. 31. 22:57
1/2 anonim válasza:
ha magánszemélyként adtak akkor nem!
2/2 anonim válasza:
Nem vagy köteles visszavásárolni, főleg, hogy a hibákat feltüntetted a hirdetésedben. Az azóta felmerülő hibákat, meg akár az ő hozzá nem értése is okozhatta. Az ügyvédi levél meg pont arra jó, amit most nálad is elért. Kicsit jobban elgondolkodtál azon, hogy akkor most beperelhet? Hagyd a francba. Ha akarsz költeni rá pénzt, akkor egy másik ügyvéd ír neked 25ezerért egy válasz levelet. Pereljen be, aztán majd fizetheti a perköltséget is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!