Van egy motorom papírok nélkül, mennyi lesz?
Figyelt kérdés
Hogyha leakarom műszakiztatni és semmi papírom nincs hozzá egyáltalán, még adásvételi sem, mennyibe kerülne leműszakiztatni?2011. jún. 27. 08:07
2/12 A kérdező kommentje:
nincsen semmi!!
2011. jún. 27. 09:11
4/12 A kérdező kommentje:
ha lopott lenne akkor nem akarnám leműszakiztatni:D már vagy 2éve vettem videékről és nem írtunk papírokat.
2011. jún. 27. 10:27
5/12 anonim válasza:
oké,hogy nem írtálpapirokat,de forgalmit kellett volna kapnod. Anélkül nem is vehetted volna meg. akkor az előző "tulaj" lopta,mert különben adta volna a forgalmit.
6/12 A kérdező kommentje:
légyszives ne kötözködjél hogyha a kérdésemre nem tudsz válaszolni. nincs forgalmi, gondolom ki lett vonva véglegesen. nincs papírja, forgalomba akarom helyezni, mi a teendő, mik a költségek. kitérő válaszokat nem kérek. köszönöm.
2011. jún. 27. 10:39
7/12 anonim válasza:
ha nincs forgalmi akkor sehogy.
Ha végleg ki lett vonva,akkor aztán tényleg sehogy.
(akkor is megjegyzem,hogy az se normális aki papirok nélküli motorért fizet)
Alkatrésznek használhatod
8/12 A kérdező kommentje:
akkor te sem vagy okosabb mint én, mivel lehet, csak nem tudom mennyiért.
2011. jún. 27. 10:45
9/12 anonim válasza:
Nem,hivatalosan nem lehet. Lehet kavarni. de ha azzal megbuksz akkor nagy bukta
10/12 A kérdező kommentje:
megkell keresni az utolsó tulajt, forgalmit csináltatni, eredet vizsgát, rendszámot, műszakiztatni... ezeknek nem tudom az árát.
2011. jún. 27. 10:48
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!