Volt nőmet otthagytam az albérletben. és mivel nem dolgozott, felhalmozott egy 400ezer ft tartozást. A tulaj feljelentett, és mivel tárgyaláskor külföldön voltam, ezért nyert, és jogerősen nekem kellene fizetnem. Most a kocsimat vinnék. Mit tegyek?
jogerősen? ez érdekes...
ha nincs más kiút, akkor vigyék a kocsit, mert még több lesz a büntetőkamattal.Talán a nőt ráadásnak. ennyibe volt....
itt a nyóckerben ezt tanulópéznek hívják..
Na akkor vegyük át még egyszer...
Voltál annyira felelőtlen és buta, hogy otthagytál a saját nevedre szóló albérletben egy "idegen" nőt, majd mikor - nyilván többször - felszólítottak - jogosan - a fizetésre, akkor a füled botját sem mozgattad. Majd mikor a bíróságra került az ügy szintén le sem sz*rtad a dolgot, ahol jogerős ítélet született.
Ha valaki ennyire értelmetlenül cselekszik akkor mégis milyen értelmes választ vársz?!
Menekülj vissza külföldre és akkor "megmented" a kocsidat. Ha az országba maradsz így vagy úgy de végrehajtás alá fog kerülni ez a tartozás.
A "szivélyességi lakáshasználó"-tól bérleti díjat - a fogalomból adódóan - nem lehet követelni.
Ha meg fellebbeztél volna arra a bíróság reagált volna.
Ergo valami vagy nem úgy van, ahogy te leírtad és elhallgatsz itt valamit (aminek nem sok értelme lenne) vagy te magad sem tudsz (vagy értesz) valamit.
Egy a lényeg:
Ha a bíróság ítélete jogerős akkor vége van a dalnak, további fellebbezésnek helye nincs. Nem tehetsz semmit.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!