Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Egyéb kérdések » Szerintetek ez is Zepter feeling?

Szerintetek ez is Zepter feeling?

Figyelt kérdés
Sziasztok. Ma kaptam egy telefont, MPK.Kft -től, mert jelentkeztem egy pénzügyi elemző munkakörre. Valami tud valami hasznosat a cégről esetleg? Az irodájuk, vagyis ahová behívtak a IV. kerületben van. Megéri bemennem, vagy ez is csak ámítás?

#Zepter #mpk.kft
2013. júl. 29. 13:31
 1/1 anonim ***** válasza:
Én, mint ügyfél találkoztam velük, valóban a IV.kerületben (is) van irodájuk. Egyfelől nem Zepter, mert nem beszervezős, hanem inkább befektetői tanácsadós, nem az alapján ajánlanak neked pénzügyi terméket, hogy kitől mennyi jutalékot kapnak. Azonban olyan téren hasonlít, hogy teljesítmény bérezés van, emiatt elég rámenősen keresik az ügyfeleket. Viszont elemzőként lehet, hogy nem is kell ügyfelekkel foglalkoznod, hanem csak a háttérmunkát kell végezned (pl. termékek elemzése, összehasonlítása, stb…).
2013. júl. 29. 13:49

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!