Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Egyéb kérdések » Szerintetek ez is a Zepter?

Szerintetek ez is a Zepter?

Figyelt kérdés

[link]

Tisztelt XY!

A beérkezett jelentkezések feldolgozása után szimpatikusnak találtuk az önéletrajzában leírtakat és szívesen dolgoznék Önnel. Ezért szeretnénk a cégünkhöz elhívni az egyfordulós állástájékoztatónkra.

Amit leszögeznék, hogy nem MLM, ügynöki vagy házalós munkára keresünk embereket.

Amit cégünk a jövőbeni új munkatársaknak biztosít:

kulturált környezet

modern irodai környezet

későbbiekben ingyenes továbbképzések

folyamatos tréningek, külső helyszíneken meetingek

OKJ bizonyítványszerzési lehetőség munka közben

Az állásmegbeszélés előzetes egyeztetéssel zajlik az alábbi két időpontban:

2013. 07. 11. 18:00 óra vagy

2013. 07. 12. 10:00 óra

Címünk: 1138 Budapest, Váci út 191., ahol K. E. -t keresse.

Ui.: Kérem alkalomhoz illően öltözzön.

2013. júl. 9. 14:47
 1/8 acelsziv ***** válasza:
100%

1000%

A vég nevét persze nem merik kiírni, azt remélik, hogy a helyszínen már beléd tudják dumálni a frankót

2013. júl. 9. 15:08
 2/8 anonim ***** válasza:
100%
IGEN!!!
2013. júl. 9. 15:41
 3/8 A kérdező kommentje:
Köszi szépen, akkor el se megyek, nem pazarlom az időt efféle bohóckodásra.. :)
2013. júl. 9. 15:49
 4/8 acelsziv ***** válasza:

Én egyszer kiugrattam a nyulat a bokorból... Ráírtam a fickóra, hogy: "Értem, hogy a Zepter név már nem hangzik túl jól, de akkor sem kellene a szerencsétlen munkakeresőket bepalizni. "

Kaptam egy riposztot, hogy "De igenis jól hangzik és szépen fejlődik és... sallang duma"

Ergo elárulta magát, hogy bizony az a hirdetés. Megkérdeztem még, hogy ha annyira jól hangzik, akkor miért nem meri odaírni a hirdetésbe?

Erre már nem jött válasz...

2013. júl. 9. 17:54
 5/8 A kérdező kommentje:
Undorító egy cég, az tény. Becsődölhetnének már igazán! :)
2013. júl. 9. 18:50
 6/8 anonim ***** válasza:

Még a fogyasztó védelmet is lefizették.

Volt velük gondom. Anyámat rábeszélték valamire amíg nem voltam otthon. Aztán mindenfélét hazudoztak. Végül azzal tudtam őket meggyőzni, hogy a rendőrséget emlegettem, hogy feljelentem őket. Erre (végül kényszerből) engedtek minket elállni a vásárlástól. Azok gátlástalan és visszataszító cég.

2013. júl. 10. 23:05
 7/8 anonim ***** válasza:
Ja és Te kérdező egy tisztességes jó lelkű ember vagy, a véleményed alapján. Szerintem ne foglalkozz velük.
2013. júl. 10. 23:08
 8/8 anonim ***** válasza:

Az egy dolog, hogy elhallgat dolgokat pl. hogy a cég a Zepter, de miért állít valótlant?: "Amit leszögeznék, hogy nem MLM, ügynöki vagy házalós munkára keresünk embereket.

" Akkor mégis micsoda, ha nem ügynökösdi? Nem elhallgatja ezt az információt, hanem konkrétan hazudik.

2014. máj. 10. 11:04

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!