Szerintetek ez is a Zepter?
Tisztelt XY!
A beérkezett jelentkezések feldolgozása után szimpatikusnak találtuk az önéletrajzában leírtakat és szívesen dolgoznék Önnel. Ezért szeretnénk a cégünkhöz elhívni az egyfordulós állástájékoztatónkra.
Amit leszögeznék, hogy nem MLM, ügynöki vagy házalós munkára keresünk embereket.
Amit cégünk a jövőbeni új munkatársaknak biztosít:
kulturált környezet
modern irodai környezet
későbbiekben ingyenes továbbképzések
folyamatos tréningek, külső helyszíneken meetingek
OKJ bizonyítványszerzési lehetőség munka közben
Az állásmegbeszélés előzetes egyeztetéssel zajlik az alábbi két időpontban:
2013. 07. 11. 18:00 óra vagy
2013. 07. 12. 10:00 óra
Címünk: 1138 Budapest, Váci út 191., ahol K. E. -t keresse.
Ui.: Kérem alkalomhoz illően öltözzön.
1000%
A vég nevét persze nem merik kiírni, azt remélik, hogy a helyszínen már beléd tudják dumálni a frankót
Én egyszer kiugrattam a nyulat a bokorból... Ráírtam a fickóra, hogy: "Értem, hogy a Zepter név már nem hangzik túl jól, de akkor sem kellene a szerencsétlen munkakeresőket bepalizni. "
Kaptam egy riposztot, hogy "De igenis jól hangzik és szépen fejlődik és... sallang duma"
Ergo elárulta magát, hogy bizony az a hirdetés. Megkérdeztem még, hogy ha annyira jól hangzik, akkor miért nem meri odaírni a hirdetésbe?
Erre már nem jött válasz...
Még a fogyasztó védelmet is lefizették.
Volt velük gondom. Anyámat rábeszélték valamire amíg nem voltam otthon. Aztán mindenfélét hazudoztak. Végül azzal tudtam őket meggyőzni, hogy a rendőrséget emlegettem, hogy feljelentem őket. Erre (végül kényszerből) engedtek minket elállni a vásárlástól. Azok gátlástalan és visszataszító cég.
Az egy dolog, hogy elhallgat dolgokat pl. hogy a cég a Zepter, de miért állít valótlant?: "Amit leszögeznék, hogy nem MLM, ügynöki vagy házalós munkára keresünk embereket.
" Akkor mégis micsoda, ha nem ügynökösdi? Nem elhallgatja ezt az információt, hanem konkrétan hazudik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!