Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Egyéb kérdések » Mennyibe kerül egy teljes...

Mennyibe kerül egy teljes konditerem berendezése?

Figyelt kérdés

Olyanra gondoltam, ami minden fajta gépet tartalmaz, jó minőségű, tehát megfelelne minden elvárásnak.

(Akinek van ebben tapasztalata, vagy van konditerme, az írja már oda, hogy tudjam, hogy biztos információ vagy csak találgatás.) Köszi

2013. júl. 22. 11:28
 1/4 anonim ***** válasza:

Saját vagy üzleti célra építenéd? Mert ha üzleti célra akkor a gépeket be kell vizsgálnod és ÁFÁ-s számlára célszerű venni aminek az áfáját visszaigényelheted.

De akkor nem vehetsz meg mindenféle szemét gépet hanem csak lepapírozottat ami nem veszélyes és működik megfelelően.

Egyik haveromnak van konditerme, neki majdnem 3 milliójába került csak a gépek beszerzése, rengeteg olyan gépe van amit használtan vásárolt fel más régi konditermektől amik még bőven használhatóak voltak, de sok újat kellett vennie főleg futógépet ami nem egy kevés összeg ezt nem tudom sajnos mennyi volt, mert részleteket sem tudok, de a legtöbb pénze a súlyzós gépekre ment el főleg az aminek bonyolult a mechanikája és drót kötélen emeli a súlyokat, főleg az került neki nagyon sokba. Valamelyiket újra kellett húznia a bőrt, azt megtudta oldani ő maga is, de sok milliója elment rá. És azt hozzáteszem hogy minden ilyen gépből volt 1 darab. Fekpadokból több van neki de azok is kerültek vagy 30-40 ezerbe, aztán hozzá a rudat a súlyokat megvenni még akár újonnan akár használtan.

Ha otthoni célra építenéd és nem akarsz keresni rajta hanem csak használnátok ismerőseiddel akkor annyiból megúszod hogy nem kell helyiség bérletet fizetned sem a vállalkozásodra nem megy el a pénz és akkor mindegy milyen gépet veszel, mert vehetsz akár újat akár régit, nem kell bevizsgáltatni meg minden hülyeség és akkor olcsóbban is megveheted valahonnan de akkor is 1 milliót érdemes rászánni ha mindenfélét akarsz. Meg ugye a szállítás amit meg kell oldani mert ezekhez teherautó kell többnyire még ha darabokban van akkor is, de az üzemanyag miatt érdemes többet elvinni oda minél kevesebb fuvarral, de ez már részlet kérdés én szerintem.

Ha mindenből vadiújat akarsz akkor akár 6 millió is lehet de inkább 8 aztán onnantól akár a csillagos ég is.

2013. júl. 22. 12:07
 2/4 A kérdező kommentje:
Köszönöm a választ. Nem saját célra kérdeztem.
2013. júl. 22. 12:56
 3/4 anonim ***** válasza:

3 millió az semmi.

Ha konditerembe veszed és nem saját célra akkor rohadt drága egy fekpad is.

A súlyok kilója 1000 forint és kell vagy egy tonna.

Szal csak az 1 misi.

A többiről meg szaunáról ne is beszéljünk.

2013. júl. 22. 12:57
 4/4 anonim ***** válasza:

3 milla az 2 futópad ára. Szerintem ahhoz, hogy el tudj indulni 50 milla plusz kell. Ebben benne van a terem hosszútávú bérlete, átalakítása, berendezés, promó, alkalmazottak, géppark.

De olyan 15-20ból talán meg lehet oldani, ha... LifeFitnesstől lízingelsz használt gépeket, szorosabbra húzod a nadrágszíjat, kisebb havi jövedelmezőséggel számolsz, jó ismeretséged van.

2013. júl. 22. 20:27

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!