Konditerem berendezése haza?
Sziasztok
A helyzet a kovetkezo,be szeretnék rendezni egy kis konditermet haza. Amit szándékozok venni:Fekpad,francia rúd,180 cm-s rúd,ferdepad,rúd húzodzkodáshoz. + súlyok, és vannak még egykezes súlyaim is.
Lábra nem kell edzenem arra járok kulon edzohoz,ugyanis az kell nekem.
e mellet még eljárnék heti 1-2x konditerembe is ahogy az idom engedi. edzek már fél éve de sokszor nincs idom elmenni,és jobb lenne csak így lefutni a pincébe edzeni,nem elmenni a város másik felére gyalog.
A kérdés a kovetkezo: mit vennétek még haza,ami fontos?
egy kábeles gépet amivel tudok lehúzást csinálni meg a földön ülve evezni.
a fekpadra a lábnyújtó helyére /már ha olyan a padod/ tudsz csinálni egy scott padot és akkor már az is van.
ennyi nekem elég is lenne,ha értesz hozzá ezzel sokra viheted.
nem kimondott evezős gépre gondolok,mondom felkel találni magad,nem kell minden gyakorlathoz másik gép.
ilyen gépre gondoltam,ezzel csinálnék lehúzást és evezést a földön ülve: [link]
ez pont egy 75ezres gép de megfelel az olcsóbb is,úgyis át kéne kábelezni a sok szarságot leszedni róla. a lenti csigát használnám evezésre,csinálnák hozzá különböző fogantyúkat és a fenti csigát pedig lehúzásra 6ahoz is jók a különböző fogantyúk /tricepsz fogantyú,tricepsz kötél,háromszög fogantyú bármi mehet rajtad áll nem nehéz otthon elkészíteni egyiket sem/ nem rég csináltam 3szog fogantyút jobb mint a gyári aztán csináltam egyet havernak is festéssel mindennel együtt,nem nagy dolog elkészíteni.
mondjuk fent azt a gyári lehúzó rudat lecserélném a sajátomra mert az 90kilónál úgy elhajlik mint egy fűszál.
a lapsúly sem kell hogy a legtöbb legyen a gépen,úgyis kevés még a legtöbbel rendelkező is,az elején elég egy nagy kézi súlyzót össze szerelni a lapsúly tetején és máris megnőtt a súly,ha meg már az is kevés akkor meg rá kell fogatni egy vascsövet és arra lehet rátolni a súlytárcsákat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!