Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Egyéb kérdések » Paypal átutalás takarékszövetk...

Paypal átutalás takarékszövetkezetből bankkártya nélkül?

Figyelt kérdés

Egy héttel ezelőtt bementem a takarékszövetkezetbe, mivel fel akartam tölteni egy kisebb összeget a paypal internetes számlámra. Kitöltötték az átutalási csekket, azonban a tanácsomat (hogy PAYPAL PTE LTD elé a BofA re:-t is írják oda, ma, egy héttel később vettem észre sajnos) figyelmen kívül hagyták.

A három nevem miatt is érdeklődtem amit a Paypal regisztrációnál nem voltam biztos hol tűntessem fel, ezért lehagytam úgy sem használom, viszont a személyimen úgy van. Erről is megkérdeztem őket amire azt a választ kaptam hogy, "igen, jó lesz az úgy".

Azonban viszont már egy hét eltelt és nem érkezett meg a számlámra a pénz, költségtérytést pedig nem áll módjukban nekem fizetni. A paypalnek már a 3. levelet küldöm, de nem tudnak semmi használhatót írni, már 2szer voltam ezügyben a takarékszövetkezetben, semmi. Ezért írok most erre az oldalra is:

Kérdésem lenne hogy mit lehet ilyenkor tenni?

A válaszokat előre is köszönöm!

2013. júl. 22. 11:04
 1/4 anonim ***** válasza:
Szerintem ezt buktad, mert ha nem egyezik meg az utaláskor használt név a PayPalra regisztrált névvel (hiába csak lehagytad), akkor nem lesz sikeres a tranzakció.
2013. júl. 22. 11:08
 2/4 anonim ***** válasza:

Eleve tévesen feltételezted, hogy pénztári befizetéssel lehet pénz rakni a Paypal accountodra.

Csak átutalással lehet, ahol a két névnek egyeznie kell. És ami még fontosabb, hogy a transfer ID is ott legyen, nem csupán az amit gondoltál. Idézem: azonban a tanácsomat (hogy PAYPAL PTE LTD elé a BofA re:

Ebből az jön le, hogy te a transfer ID-t meg sem adtad (vagy csak hiányosan fogalmaztál a kérdésben)

Az se derült ki a kérdésből, hogy neked van-e számlád ott, ahol befizetted. Mert ha nincs, akkor nincs hová refundot küldjön a Paypal

Szóval érdemes lett volna tájékozódnod az "akció" előtt.

2013. júl. 22. 11:30
 3/4 A kérdező kommentje:

A transfer ID-t felírattam, mivel tájékozódott vagyok, utánajárok az ilyesminek mielőtt pénzt költök rá. Igen hiányosan fogalmaztam, és nem vagyok otthon ezekben a pénzügyi dolgokban, ezért is fordultam ide segítségért.

Számlám nem volt, de nyitottak egyet nekem. Erről a dologról az ottani szakembereket is megkérdeztem akik állításuk szerint csináltak ilyet, ígyhát úgy gondolom hogy a meg nem érkezett pénz az ő hanyagságuk, nem az enyém.

2013. júl. 22. 12:34
 4/4 A kérdező kommentje:
A pénzt visszaküldték, és megkaptam. Rendes tőlük!
2013. aug. 26. 13:32

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!