Hogy kell átutalni pénzt? (lent)
Rendelni szeretnék valamit a netről,és 2 napja csináltam otp junior számlát(tehát ugye számlaszámom már van).Küldenek majd bankkártyát is pár napon belül.De nekem most muszáj lenne megrendelni a netről,és akkor a számlaszámot adjam meg?Vagy ez mindegy,mert a bankkártyaszámom ugyanaz lesz,mint a számlaszámom?Valamint hogy mivel külföldről rendelek,euróban kéne utaljak.És a számlám forint alapú..lehet azt,hogy a bankban átváltják,és úgy utalják?
Köszi előre is a válaszokat, még kezdő vagyok eléggé a témában,mert 15 vagyok.(utánanéztem a neten,hogy hogyan működik ez az egész,de sok minden nem világos,és attólis félek,hogy valamit rosszul néztem meg) :]
Én úgy tudom, hogy csak dombornyomott bankkártyával tudsz neten rendelni közvetlenül. A junior szerintem nem az.
Én paypalon keresztül rendeltem párszor ebay-ről. Össze kellett kötnöm a számlámat a paypal számlámmal és akkor biztonságosan tudtam fel le utalgatni a pénzt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!