Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Egyéb kérdések » Magántelekre bemenni munkagépe...

Magántelekre bemenni munkagépekkel kerítés kibontásával?

Figyelt kérdés
A balatoni telkünkre mikor nem vagyunk ott, rendszeresen bemennek a szomszéd munkagépei (mert építkezik), lebontják a kerítésünket és használják a telket. Többször lebuktak, mikor váratlanul leutaztunk. Mit lehetne tenni? Adjuk bérbe nekik, pereljük őket vagy..?
2009. okt. 21. 10:56
 1/5 anonim ***** válasza:
100%
Ha utána megcsinálják a kerítést, és a telken sincs semmi, aminek árthatnának, akkor szerintem ne foglalkozzatok vele. Valószínűleg máshogyan nem férnek hozzá a munkagépekkel az építkezéshez. Egyáltalán utolérnének titeket, ha akarnának, hogy megkérdezhettek volna? Segíteni, szívességet tenni is lehet az embereknek (pláne ha semmi hátrány nem ér titeket), nem kell mindenből pénzt, pereskedést csinálni.
2009. okt. 21. 11:11
 2/5 A kérdező kommentje:
De hát ez betörés, ki hívhatnám a rendőrséget szerintem. Nem lepődnél meg, ha mész haza és az udvarodon pár markológép áll, a kerítésed meg szétszedve? Ekkora gépek eléggé szétnyomják a földet, tiszta buckás lesz.
2009. okt. 21. 11:15
 3/5 anonim ***** válasza:
100%
Akkor kérd meg őket, hogy utána hozzanak mindent rendbe a portádon: kerítést, talajt stb...
2009. okt. 21. 11:18
 4/5 A kérdező kommentje:
Igazatok van, magamba szálltam, mégiscsak szomszéd és azért tart itt az ország, mert mindenki csak azt nézi miből húzhat hasznot és egyből veszekszik, ahelyett hogy több jót cselekedne:(
2009. okt. 21. 11:30
 5/5 anonim ***** válasza:
73%
Szerintem azért igazad van, mégiscsak megkérdezném tőlük, h kb mit képzelnek, és azért lebasznám a szomszédot. Ok, hogy bemegy meg minden, ha nincs kár nem probléma, de azért egy telefon egy email vagy valami. Hogy tudjak már róla. Ha szép szóval nem megy, akkor egyszer mikor mentek le, ne szálljatok ki az autóból és hívd ki rájuk a rendőrséget, akkor már meg fogja érteni.
2009. okt. 22. 00:27

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!