Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Egyéb kérdések » Az emberek nagy része arról...

Az emberek nagy része arról panaszkodik, hogy kevés a pénz, és drága a megélhetés. Szerintetek miért nem érdekli mégse az embereket, ha olyan lehetőséget ajánlanak, hogy ezentúl mindent megvehetnek 17%, vagy akár 50%-kal olcsóbban is?

Figyelt kérdés

Mindenhol azt hallani, hogy nincs élelmiszerre, nincs rezsire elég pénz. Aztán amikor adódik egy lehetőség, hogy jelentősen spóroljon, sőt még pénzt is keressen, csak annyit kéne tennie, hogy az interneten rendeli meg az élelmiszert, hirtelen mindenkinek az a válasza, hogy "majd gondolkozom rajta", vagy hogy "nincs időm, hogy ezzel foglalkozzam".

Manapság egyre többen rendelnek online, nem csak műszaki dolgokat, hanem már élelmiszert, vegyi árut, stb. A különböző hipermarketek sem véletlenül nyitottak webáruházat, mert egyre nagyobb erre a kereslet.

Mégis miért vásárol mindenki onnan, ahelyett, hogy UGYANAZT megvennék egy olyan webáruházból, ahol MINDEN olcsóbb, és jelentősen?!

Szerintetek?

2013. júl. 20. 00:57
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
9-es,tényleg,a bankban jobban megéri tartani????Magyarországról beszélsz,ahol akkor is levonnak 600 ft-ot a számládról,ha az égvilágon semmilyen utalás nem történik a számládon??Én speciel jobban szeretném a fiókban tartani,mint rablókra bízni.Persze,ez is kockázatos,de mégsem annyira,mint a bank!!
2013. júl. 20. 11:50
 12/14 anonim ***** válasza:

10-es!

Annyi idő alatt, amíg elmész a boltba, megrendelheted a cuccot neten, plusz nyomhatsz 100 fekvőt.

2013. júl. 20. 11:54
 13/14 anonim ***** válasza:
62%

11.

Bankok között is van különbség, de a banki reálkamat általában 0 és 1-2 % mozog. Általában elmondható, hogy a bankban tartott pénz éppen fedezi az inflációt. A fiókban tartott pénz viszont minden nap veszít az értékéből. Legjobb állampapírba fektetni ( ha a biztonság a fő szempont), aminek néhány százaléknyi valós reálkamata van. Nézzetek utána!

Na tessék megint elkezdtem magyarázni, pedig tudom, hogy senkit nem fog érdekelni, és ugyanott tartja majd a pénzét, ahol eddig. Tisztelet annak az 1 ezreléknyi kivételnek talán.

2013. júl. 20. 12:00
 14/14 anonim ***** válasza:
100%

Én pl. műszaki cikket sokszor veszek neten, boltban megnézem, hogy melyik tetszik, de ha online felületen olcsóbban tudom megvenni, akkor nyilván ott veszem meg, laptoppal vettem legutóbb, boltban a legolcsóbb 230 volt, neten ugyanott megrendeltem 190-ért. Ezen annyira nem tudsz bukni, ha valami baja van, visszaviszed, visszaviteted.

Az élelmiszer már teljesen más kérdés. Nem fogok venni zöldséget, gyümölcsöt, ha nem látom, mert Magyarországon sajnos még nem épült ki normálisan ez a rendszer, illetve vannak drága üzletek, amik az átlagember számára nem ismertek, kiváló minőségű élelmiszert szállítanak ki, csak hihetetlenül drágák. Múltkor rendeltem Tescóból kényszerűségből, pár termékből kifogytak, helyettesítő terméket hoztak helyette, választhattam, hogy kérem-e, nem kértem, mert nem tetszett a minősége, és megint ott tartottam, hogy megszívtam, mert el kellett mennem boltba, pedig pont ezt kívántam elkerülni.

2013. júl. 20. 15:33
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!