Milyen állami támogatás jár ilyenkor?
23 éves fiatalember vagyok, informatikus felsőoktatású szakmám van, másfél éve nem sikerült a szakmámban elhelyezkedni és semmilyen munkát találnom, mert mindenhova tapasztalat kell vagy nincs felvétel.
Szeretnék valamilyen állami támogatást kérni? Van rá esély? 3 év bejelentett DIÁKMUNKÁM van... de szerintem az semmit nem ér...
Esetleg pályakezdő segély? vagy ilyesmi?!
Értelmes válaszokat kérek!
Településenként változik, de menj be a Munkaügyi központba, ott megmondják a frankót.
Légyszi hadd kérdezzem meg, hogy az informatikai végzettséged az OKJ, ugye, nem diploma?
Ok, köszi, csak aggódtam, hogy ha már tényleg programozóként se lehet állást találni ennyi ideig, akkor itt a világvége.
Remélem hamarosan sikerül elhelyezkedned. Munkaügyibe mindenképp menj el.
"Csak akkor kaphatsz valamit ha min. egy éve regisztrálva vagy munkanélküliként."
Téves min. 1 év munkaviszony kell! Az 1 éves regisztráció, a start kártyához hasonló papírt ad, (tartós munkanélküli)amivel a cégek kedvezménnyel alkalmazhatnak téged.
Amennyiben a start kártyád még nem kérted ki semmi értelme nincs ennek a papírfecninek...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!