Ebay-en ezt hogyan tudom megoldani?
Nalam az eBayen van olyan hogy bevasarlo kosar. Abba berakok egy csomo mindent ami tettszik, de ilyenkor meg nincs fizetesi kotelezettsegem, mert nem kattintottam a "buy it now" gombra.
Ha akarom a cuccokat a kosarbol kivehetem, vagy akarmikor megvasarolhatom.
Ha a buy it now gombra kattintasz, akkor kapsz egy emailt, hogy fizess. Amugy a kattintas utan a kovetkezo oldalon is feljon, hogy az arut megvetted fizess.
Ha itt nem fizetsz, akkor az eladot ugymond "atvered". Ezert az elado negativ ertekelest adhat, illetve jelenthet az eBaynek nem fizetes cimen.
Bocs, de a kerdesedbol nem derult ki hogy nalad mi ujsag, legalabbis en nem ertettem.
Igen, irj neki egy emailt: I am very sorry, I made a mistake. I don't want the item.
Ebbol tanulva maskor ilyet ne csinalj, mert ellentetben a boltban, ahol a kasszanal meg meggondolhatod magad, hogy megsem veszed meg a zacsko tejet, az etteremben mar nem illik visszakuldeni a rostelyost, mikor a pincer mar kihozta az asztalhoz. Az eBayen sem illik ilyet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!