Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Egyéb kérdések » Szerintetek tetováló szalonnak...

Katty2424 kérdése:

Szerintetek tetováló szalonnak el lehet adni tetoválás terveket?

Figyelt kérdés
Rengeteg nonfiguratív mintát rajzoltam már, és jó lenne ha valami hasznukat is tudnám venni...több száz mintám van már, nem csak tetoválások, hanem különféle logók felturbózva, akár pólómintáknak is jók lehetnek. Már két barátnőmnek is fel van varrva egy-egy általam tervezett tetkó, aztán ebből indulva, lenne az a kérdésem, h el lehetne-e ezeket pénzért adni esetleg? :DD Meg az egyéni kéréseket is meg tudom oldani azt hiszem...Amúgy papíron készülnek, fekete alkoholos filccel, képet is mutatnék én szívesen, csak nem tudom itt hogyan lehet...

2013. júl. 13. 09:08
 1/3 SzilKa ***** válasza:

Nem valószínű, hiszen a tetoválószalonokban többnyire olyan tetoválók dolgoznak, akik tudnak rajzolni és maguk is készítenek flash-eket, terveket, rajzokat, másrészt az interneten és az újságokban is rengeteget lehet találni... Neves tetoválóművészek szoktak kiadni sketchbook-okat, könyv vagy újság formájában...

Van egy külföldi újság, az Idea Tattoo, esetleg az ő szerkesztőségükkel vedd fel a kapcsolatot, hátha ők vevők a rajzaidra (www.ideatattoo.com).

egy tetováló

2013. júl. 13. 09:29
 2/3 A kérdező kommentje:
Köszönöm!!!
2013. júl. 13. 10:34
 3/3 anonim ***** válasza:
[link] ide feltöltöd a képet és a kapott linket bemásolod ide mi meg tudjuk nézni am egyetértek az elsővel ,hogy a tetoválók nem vesznek ilyeneket
2013. júl. 14. 00:33

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!