Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Egyéb kérdések » Furcsa közüzemi számlát kaptam?

Furcsa közüzemi számlát kaptam?

Figyelt kérdés

Díjneten keresztül fizetem a számláimat, e-mail értesítést kapok, ha fizetendő számlám van.

Ma jött ismét e-mail, ELMŰ, a fizetendő összeget copy-paste bemásolom. Mi a teendő ilyenkor? Nem láttam még ilyet...

Szolgáltató : Elmű

Fizetési határidő : 2013.07.15.

Összeg : -8574 Ft

2013. júl. 10. 18:53
 1/3 A kérdező kommentje:
Ja, és egy ugyanilyen összegű, ugyanilyen határidejű számlát már befizettem 1-2 hete.
2013. júl. 10. 18:56
 2/3 anonim ***** válasza:

Valószínűleg kétszer utaltad el (vagy két havit utalál el egyszerre? merthogy mostanában két havi jön egy borítékban), és jóváírták. De az is lehet, hogy éves leolvasás volt, és ennyivel voltál túlfizetve, és azt írták jóvá.

De ezt mi pontosan nem fogjuk tudni, fel kell hívnod az Elműt, vagy meg kell nézned az összes csekkedet visszamenőleg.

2013. júl. 10. 19:01
 3/3 anonim ***** válasza:

túlfizetésed van, semmi teendőd

az elmű vissza szokta utalni, a főgáznál meg addig mínuszos számlákat kapsz, amíg le nem fogyasztod amit már előre kifizettél

vsz kétszer utaltad el az adott összeget

2013. júl. 10. 19:28

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!