Kapott már más is ilyen sms-t? "Egyeztetés miatt hívja a 0612732440 telefonszámot. CREDITEXPRESS www.fizessjokor.hu" És van egy hivatkozási szám, ráadásul telenoros számról küldték.
Szerintem ez ilyen adathalászos dolog akar lenni, főleg ha nem is regisztráltál, nem vagy tag meg semmi. Esetleg emelt díjas a szám, bár a formátum alapján nem tűnik annak.
Hagyd a francba az egészet!
Köszönöm a válaszokat!
Nem vagyok a tagjuk. Nincs sehova tartozásom. Édesanyámmal élek, mivel még diák vagyok. Szerencsére mindig be tudjuk fizetni a számlákat időben.. Nem kaptunk sehonnan figyelemfelhívó levelet sem, ezért sem tudom mire vélni.
Ez egy követelés behajtó cég.
Régebben a telefonszámod másé volt (egy idő után újra kiadják a már megszüntetett telefonszámokat)
Annak a valakinek van tartozása, amit most a c.e próbál behajtani.
Ne telefonálgass velük, hanem keress egy e-mailes elérhetőségüket (a honlapjukon, vagy az e-cégjegyzékben) és írj nekik, hogy neked nincs tartozásod, amennyiben az ő nyilvántartásuk szerint mégis van, szíveskedjenek írásban tájékoztatni a tartozás pontos részleteiről.
Huha! Már vagy 7 éve megvan ez a számom. Kezdek megijedni..
Köszönöm szépen a választ! Akkor csak muszáj leszek felvenni a kapcsolatot "velük"... :/
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!