Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Egyéb kérdések » Április 20. án szűltem akkor...

Április 20. án szűltem akkor mikor kapok csaladit? Tényleg két havit küldenek visszamenőleg? Eddig kaptam egy havi gyest és 35055ft. -o ami nem tudom mi. Kártyán kapom.

Figyelt kérdés
2013. júl. 9. 18:29
 1/5 anonim ***** válasza:

Április hónaptól vagy jogosult családi pótlékra. Persze ezt csak akkor tudják folyósítani, ha meg is igényled, ugyanis nem kötelező ezzel a támogatási formával élni. Aki kéri kapja, aki nem kéri, nem kapja.

Ha késésben vagy az igénnyel, akkor visszamenőleg tényleg csak 2 hónapra adják meg. Tehát legkésőbb júniusban meg kellett hozzá igényelni, hogy áprilistól kaphasd.

2013. júl. 10. 07:34
 2/5 A kérdező kommentje:
Hát meg igenyeltem májusban el fogadták. Aztán el tűntek azt adataim azt mondták újra kell kérni. Újra kértem június 7.-én.:-(
2013. júl. 10. 08:22
 3/5 anonim ***** válasza:

Ha tudod bizonyítani, hogy már májusban kérted (ezért kell mindenről másolatot kérni, vagy két egyező példányban kitölteni, és a hivatallal dátummal, aláírással, pecséttel átvetetni), akkor már áprilistól kapod a családit, hiába vesztek el az adataid. Ha ez áll fenn, és nem hajlandóak érdemben foglalkozni Veled, akkor az "asztalt kell verni" a hivatalvezetőnél.

Ha nem tudod semmivel bizonyítani, hogy időben kérted, akkor sajnos fennáll a veszély, hogy nem áprilistól fogod kapni...

2013. júl. 11. 07:30
 4/5 anonim ***** válasza:

... folytatás:

Mivel június 7-én újra kérted, ezért sima ügy a 2 hónappal visszamenőleg kérés. Tehát áprilistól jár...

2013. júl. 11. 07:31
 5/5 A kérdező kommentje:
Nagyon köszönöm ha mégsem küldik most akkor megint megyek. Csak nem tudom miért csinálják ezt!!!! :-(
2013. júl. 11. 08:38

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!