Tescoban bankkártyás fizetés?
Figyelt kérdés
Tescoban a férjem bankkártyájával akartam fizetni, mert az enyémről már elfogyott a pénzünk, rezsire, törlesztésre. Erre a pénztáros lány flegmán odavágta hogy ezzel bizony nem fizethetek, mert nem az enyém. Mondtam hogy a férjemé, és csak ezzel tudok fizetni, nincs nálam pénz. Továbbra is állította hogy már pedig ezzel nem fogok fizetni és visszadobta a kártyát flegmán. Akkor mondtam neki, hogy 3 évig dolgoztam egy drogériában, ahol bizony nagyon sok nő fizetett nem az ő nevén lévő bankkártyával, és el kellet fogadnunk, sőt központtól jött az utasítás, hogy még csak szóvá sem tehetjük hogy nem az övé a kártya. Örülünk hogy bejött, és nálunk akarja elkölteni a pénzét, nem hogy visszautasítjuk a fizetést. Mikor mondtam hogy akkor hívjon ide egy vezetőt, akkor pofákat vágva lehúzta a kártyát! Egyébként ha az én fizetésem is arra a számlára menne, és csak egy kártyánk lenne hozzá, ami a férjem nevén van, akkor sem lenne semmi köze hozzá egy pénztárosnak sem, hogy milyen kártyával fizetek.2013. jún. 28. 12:29
21/21 anonim válasza:
Miert ne fizethetnel a ferjed kartyajaval? Mem az oskorban elunk! Ha tudod a pin kodot nem mimdegy kinek a kartyajaval.fizetsz?! Amugy meg teljesen hulyek, ha noi nev van rajta akkor no lopott kartyaval barhol fizethet paypassal, de a ferj pin kodjaval meg nem fizethetsz, na ne mar! A vilagon sehol nem nezik csak Magyarorszagon szórakoznak ilyenekkel, szanalmas! Nem kerhetik egy boltban, hogy igazold magad! Es ha fel eve mutteted magad norol ferfive?!?!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!