Voltak nehézségeitek a munkahelyi beilleszkedésnél?
A jelenlegi munkahelyemen nagyon nehezen indult a dolog. Akitől átvettem a feladatokat, kb. 2 hétig foglalkozott velem napi 1 órát, aztán magamra hagytak, hogy csináljam egyedül. Hibát hibára halmoztam, aztán ideges lettem, akkor már azért rontottam el azt is, amit egyébként már tényleg elmondtak. Mindenki totál hülyének tartott.
Most 1 éve vagyok itt, lassan elfelejtik a kezdeti bakikat. Barátaim nem nagyon vannak, mert mindenki csinálja a maga dolgát, elszeparált boxokban ülünk, nem nagyon beszélgetünk. De engem nem érdekel, mert van családom, vannak barátaim. Nem érdekel, ha a munkatársaimmal nem vagyunk puszipajtások. A szeretetigényemet nem ott elégítem ki.
Majd belejössz te is, ne aggódj. Ha meg nem vagytok haverok, nem baj, de akkor arra vigyázz, hogy a magánéletedről ne nagyon mesélj senkinek, mert nem jó, ha azon csámcsognak a hátad mögött.
Mennyi ideje vagy ott?
Ismerős a téma, nekem sem mondtak el semmit, a magam kárán kellett megtanulni.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!