Mennyi az idei minimálbért?
Figyelt kérdés
És nettó vagy bruttó?2013. jún. 25. 16:36
1/7 anonim válasza:
Bruttó 95 ezer körül ami nettóba 60 ezer körül van.
2/7 anonim válasza:
Az első válaszoló nem adott pontos választ, szóval leírom én:
bruttó 98.000 Ft, ami ha nincs gyereked, akkor nettó 64.190 Ft.
3/7 A kérdező kommentje:
Én diákmunka miatt kérdem, azt mondták a minimálbért adják, de ezt nagyon keveslem...
2013. jún. 25. 18:14
4/7 A kérdező kommentje:
Ha nettóban adnának 98-at azt elfogadnám, de ne 64-el szúrják már ki az ember szemét...
2013. jún. 25. 18:15
5/7 anonim válasza:
Hidd el, nem csak te kevesled. Tudod hányan vannak nem diákmunkások, hanem olyan felnőtt emberek, akiknek esetleg ebből még családot is el kell tartaniuk? És sajnos nem lehet nagyon ugrálni, nem olyan könnyű munkát találni, és még ez is jobb, mint a semmi.
Amúgy ha diákszövetkezeten keresztül dolgozol, akkor csak szj-at vonnak a fizudból, szóval 80e körül megkapsz. Ha nem szövetkezeten keresztül, akkor rád is a 64e nettó vonatkozik.
6/7 A kérdező kommentje:
Értem, köszönöm szépen a válaszodat!
2013. jún. 26. 06:50
7/7 anonim válasza:
Én egyetem alatt diákként többet kaptam, mint most.
Akkor megvolt az 1000 órabér, most meg 74-et kapok havonta, szakképzett minimál... 1 óra alig több, mint 400.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!