Egyedülállóként hogyan tudnék lakásra gyűjteni? Legalább az induló pénzt szeretném összegyűjteni, hogy majd kb.7 év múlva tudjak felvenni hitelt lakásra.
Szia!
Mintha csak az én kérdésemet látnám:)Én se tudtam mi legyen:S Aztán az egyik csaj innen ajánlotta a tanácsadóját és beszéltem is vele, ugyh elinditottunk egy megtakarítást, azzal gyüjtögetek évekig, mert amugy mindig elkölteném:S és igy még kamatozik is:D ha még legalább7 év van mire oda jutsz sztem érdemes neked is belevágni valami ilyesmibe ha komolyan gondolod, mert jelzáloghitelhez mindenképp kell egy normális önerő, mert ugye hitel sztem nekem is kelleni fog, na de mindegy gyüjtögetek amennyit csak tudok:Dha szeretnéd szívesen megadom a tanácsadó hölgy számát..ingyen volt és nekem sokat segítet!!
Hajrá
Na az ilyeneknek ne higyj mint itt az előző ugyanis a mai világban semmi sincs ingyen!!
A saját megtakaritásaidat a saját pénzedet inkább te forgasd mint más kezelje akkor legalább tudod hogy nem bukod el és bármikor hozzáférhetsz ha szükség van rá!!
Igen, néztem én is.
Azota sincs saját lakásom..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!