Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Egyéb kérdések » Irodai dolgozók, önállóan...

Irodai dolgozók, önállóan kell dolgoznotok vagy utasításra?

Figyelt kérdés
Életem első munkahelyén kezdek holnap. Hogy működik, nekem kell majd feltalálnom magam a betanulási időszak után, tehát nekem kell a munkát megtalálni, és mindent önállóan csinálni, vagy mindig várjam meg, míg adnak valami munkát? Ez egy adminisztrátor állás lesz. A te munkahelyeden hogy van?
2013. jún. 20. 23:25
 1/4 anonim ***** válasza:
100%
Ez marhára attól függ, hogy mit csinálsz. Könyvvizsgálóként nekem éves tervem van, amit meg kell vizsgálnom, negyedévre lebontott határidőkkel kb, de azon belül, hogy mit milyen sorrendben csinálok, vagy hogy az elején gürizek mint állat és aztán láblógatok, vagy folyamatos tempóban haladok, az teljes mértékben rám van bízva.
2013. jún. 20. 23:29
 2/4 anonim ***** válasza:
100%

Lesz benne önálló rész és utasítás is.

Figyeld a többieket is, de főleg a főnököd. Amit ő mond, azt nem árt megérteni és megcsinálni.

2013. jún. 21. 00:21
 3/4 anonim ***** válasza:

Nekem önállóan kell csinálnom, sőt a főnök néha utolsó utáni pillanatban szól, hogy jaj ez tegnapra kellett volna, olyankor megkapja a kész anyagot :D

Nálam is úgy van, hogy egyéni tempóban dolgozom, van hogy egy napot ellazulok,akkor köv nap belehúzok. Főnöki utasítás ritkán van, de ha van,akkor az nálunk inkább kérés mint utasítás formájában érkezik, de természetesen akkor az az első.

2013. jún. 21. 07:25
 4/4 anonim ***** válasza:

Személyi asszisztens vagyok, illetve egy teljes igazgatóság adminisztratív teendői is rám hárulnak. Két főnök van felettem, rang szerint priorizálok - főleg, ha egyszerre ketten szólnak hozzám.

Eleinte mindent utasításra csináltam, aztán idővel rájöttem, hogy kb. mik a rutinok és azokat magamtól csinálom. A teendők egy részéről a főnököm nem is tud, mert annyira kívül esik az ő feladatkörén. A hiányát venné csak észre.

Általában önállóan dolgozom, illetve fülelek, ha valakivel olyat beszél meg, ami rám is fog vonatkozni, akkor mire kiér az irodából, kész van.

Annyiból főnökfüggő a dolog, hogy az enyém idejekorán kijelentette, hogy szereti az önálló, proaktív embereket.

Más főnökök meg szeretik érezni a hatalmukat és ehhez az kell, hogy az utasításaikra "pattogjanak".

2013. jún. 21. 07:33

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!