Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Egyéb kérdések » Mi az oka, hogy nem lehet...

Mi az oka, hogy nem lehet kapni "aranyfácános" sűrített paradicsomot az üzletekben?

Figyelt kérdés
2009. okt. 12. 13:29
 1/6 anonim ***** válasza:
Bezárt a gyár.
2009. okt. 12. 13:32
 2/6 anonim válasza:
0%

Nem tudom, hogy tényleg bezárt-e, de sokkal hasznosabb, ha magad készítesz télire ilyen sűrítményt. A miértjét leírom:

Köztudott, hogy ezek a konzervek évekig "jók". Vettem én is egy dobozkával a tavasszal, mert kellett volna az egyik recepthez. Végül is a recept elkészítéséből nem lett semmi, tehát ott hagytam a konzervet a spájzban. A nyáron sort kerítettem a takarításra, s látom, hogy a szekrényben minden csupa barnás-piros... Nagy nehezen megtaláltam a paradicsomkonzervkét, amin egy icipici lyuk tátongott abból spriccelt a paradicsom...

Hibás volt a doboz? Vagy ennyire maró anyagot tartalmaz, hogy még a "vasat" is szétmarja? Szükségünk van nekünk erre? Szerintem nem!

2009. okt. 12. 13:57
 3/6 anonim ***** válasza:
Érdekes, én tudtam venni...
2009. okt. 12. 14:02
 4/6 anonim válasza:

:D Azt azért sokallanám, ha egy paradicsomkonzervben olyan adalékanyag lenne ami szét tudná marni a dobozát...akkor az emberekkel mit tenne? :O

Szimplán rossz volt a doboz, azért tudott kifolyni belőle a cucc.

2009. okt. 12. 14:40
 5/6 anonim ***** válasza:

Lehet kapni (G'Robynál is) :

[link]

[link]

Én a Match-ban is szoktam venni, CBA-boltokban is...

=========================

Nagyon finom, nem hiába a háziasszonyok kedvence sok-sok évtizede! ("Hozzáadott cukrot, sót és más adalékanyagot nem tartalmaz."!!!)

Semmi értelme otthon pancsolni vele!

(Nehogymár a vajat is otthon köpüljem?)

2009. okt. 12. 14:42
 6/6 anonim válasza:
33%

13:57 vagyok. Honnan tudod Te, hogy tényleg nincs benne semmi más? Ezt nem tudhatod, mert nem írják bele! Olvasd el a Leves hazudik c. könyet! Ajánlom.

A férjem dolgozott konzervgyárban... azóta többnyire hanyagoljuk a konzervet és társait!!! És igen élvezetes, hogy akár saját magam is elkészíthetem a vajat, egészen más íze vna, mint a boltinak, és nincs benne annyi + kütyü. Ezért kár volt lepontozni (szoktátok ezt írogatni), bár engem ez a pontozásmizéria sem érdekel, mert ez az oldal segítségnyújtásról szól(na), nem pedig a másik kiosztásáról.

Egyébként én is furcsállottam, hogy a konzervdoboz tetején egy kis lyukacska tátong. Kilyukasztották volna a boltban??? :))

2009. okt. 13. 09:19

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!