Más is volt ugy hogy többéves munkanélküliség után nehéz volt visszaszokni a munkába? Dehát dolgozni meg kell .
Figyelt kérdés
2013. jún. 19. 22:12
1/4 anonim válasza:
Én voltam így. Amikor végeztem az iskolával 1,5 évet itthon voltam, nem dolgoztam semmit. Így visszagondolva nem tudom, hogy bírtam ki. Most pár hete vagyok csak itthon, intenzív nyelvtanfolyam miatt. De amint végeztem már keresgélek is munka ügyben.
Munkanélküliség azért is rossz, mert kiszakadsz az egész társadalomból, baráti körödből. Hiszen nincs pénzed egy egyszerű buliba vagy fürdőbe elmenni. Nem kívánom senkinek.
2/4 A kérdező kommentje:
Ez igy van jelenleg én is munkanélküli vagyok de hamarosan én is keresek mert jelenleg én is tanulok .
2013. jún. 20. 10:36
3/4 hájaaa válasza:
Nagyon rossz...elveszett a szabadság érzés, fura volt mindennap fölkelni és parancsokat teljesíteni...nagyon sokszor undorral mentem dolgozni, pedig nem volt rossz állásom, egyszerűen azért mert hiányzott az "azt csinálok amit akarok"...viszont mikor otthon voltam(nem votl munkám) akkor szétuntam magam mindig munkát kerestem, és nehezen bírtam az elején.
4/4 A kérdező kommentje:
Nekem is folyton azt mondják h milyen nehéz lesz visszaállni
de ahhoz h legyen lagzi meg ház ahhoz muszáj lesz meg hát egyébként is kell melozni .
2013. jún. 20. 15:47
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!