Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Egyéb kérdések » Van működő internetes munka?...

Van működő internetes munka? Ami MLM, de nem valami drága haszontalan dolog a termék, hanem a mindennapokban is használatos?

Figyelt kérdés

2013. jún. 16. 08:26
1 2 3 4 5 6 7 8 9
 21/89 anonim ***** válasza:
31%

# 17

Nem nekem kell felmutatnom egy konrkétumot. Te állítottál, várom abból a "rengeteg termékből" azt az egyet, ami szerinted prémium minőség jó áron. És majd arra reflektálok.

Csak, hogy a te hasonlatoddal éljek:

"rengeteg cég rengeteg termékét" voltam kénytelen kipróbálni. Had ne mondjam, hogy egy sem volt köztük, ami legalább a Tesco gazdaságos minőséget megütötte volna, az áruk meg a piaci ár 10x-ese...

2013. jún. 17. 19:15
 22/89 anonim ***** válasza:
44%

# 21/21

Te nagyon eltévedtél. Te állítottad az első hsz-ben, hogy az esetek 90%-ban olcsó haszontalan kacatot árulnak drágán.

Én rákérdeztem, hogy milyen KONKRÉTAN TERMÉKekről van szó AMIT KI IS PRÓBÁLTÁL. Amik alapján ezt állítottad.

Vagyis nem tudsz semmi KONKRÉTAT sem felmutatni, mert NEM PRÓBÁLTÁL ki semmit sem?

Ne terelj!!

2013. jún. 17. 19:42
 23/89 anonim ***** válasza:
40%

ma 19:42

Ugyan ne vicceljünk már. Sosem fogja alátámasztani semmivel sem, mert nem tudja. Az sem tűnt fel neki, hogy én írtam neki korábban.

2013. jún. 17. 19:52
 24/89 anonim ***** válasza:
51%

ma 17:00

Ez nem bizonyít semmit sem. Mivel a Coca Cola-nak neve van és nem valami ismeretlen gagyi cuccot árulnak. Te egy ilyenből is messzemenő buta következtetéseket tudsz levonni aminek köze nincs ahhoz amit közölni próbálsz.

Ez csak azt bizonyítja, hogy a Cocanak volt egy jó ötlete ami miatt sokan vettek most Cola-t, több ismerősöm ajándékba is vett egyet. Névnapra születésnapra, de ennek semmi köze nincs ahhoz, hogy valaki gagyit ad el drágán, mert szépen van becsomagolva.

Persze a te hibbant logikádnak ezt kár is magyarázni.

2013. jún. 17. 20:06
 25/89 anonim ***** válasza:
44%

A ti érvelésetek fullad rendre vádaskodásba, terelésbe, személyeskedésbe, innentől kezdve komolytalan ahogyan szajkózzátok, hogy nem tudunk alátámasztani dolgokat. Tudunk, csak

AD1, némileg tájékozottnak kell lenni hozzá a témában

AD2, mentesnek kéne lenni az MLM-es agymosó propaganda mantráitól

AD3, végig kellene gondolni amiket írunk.

A kólás példát nem magyarázom, nektek fölösleges, értelmes embereknek meg nem kell.

2013. jún. 17. 23:27
 26/89 anonim ***** válasza:
44%

A te érveléseden meg a példáidon röhögött a múltkor is pár vállalkozó. Mégsem voltál képes felfogni, hogy mekkora hülyeségeket írkálsz.

Nem hiába, hogy ezek csakis a te buta kis világodban állják meg a helyüket amiket folyamatosan csak önigazolásra használsz.

Ha a 67%-os haverod bármivel is alá tudná támasztani az állítását, akkor már rég megtette volna. Egyébként meg pont te írtad, már nem egyszer, hogy az MLM termékek jó minőségűek. Akkor meg miről beszélsz? Megint csak beégeted magadat.

2013. jún. 17. 23:43
 27/89 anonim ***** válasza:
54%

"Egyébként meg pont te írtad, már nem egyszer, hogy az MLM termékek jó minőségűek. Akkor meg miről beszélsz? Megint csak beégeted magadat."

Jól van, de meggondolta magát, na! :) Valami lelki sérülést most úgy tud csak feledni, ha elhiteti magával, hogy az MLM ördögtől való. Ha eleget szajkózza, a végén elhiszi. Hagyd, ez neki fontosabb, mint neked. Hadd legyen igaza...

2013. jún. 18. 00:08
 28/89 anonim ***** válasza:
57%

ma 00:08

De ha állandóan megdől ez a világképe, akkor sosem fogja elhinni. :) Kb 1-1.5 hónapja írta le ezt utóljára.

2013. jún. 18. 00:14
 29/89 anonim ***** válasza:
31%

Látjátok? Ennyit tudtok, személyeskedni meg sértegetni.

Amiket a témában írtam, jóval összetettebbek ennél, de benneteket ez sem befolyásol semmilyen irányba. Mert nem éritek fel ésszel.

Veled, sokadik névtelen senki, eddig hányszor játszottuk el a jól odamondogatsz, visszakérdezésre mélyen kussolsz játékot?

Továbbra is csak a való életetek frusztrációit élitek ki, mert a valóságban sem erre, sem másra nincs bátorságotok.

És mellesleg viszonylag sokan vagyunk, akik hason ló, egyedi, általatok leszólt világképpel rendelkezünk.

2013. jún. 18. 05:50
 30/89 anonim ***** válasza:
57%
nem, nem vagytok sokan. Konkrétan te vagy az egyetlen, vagyis inkább legszánalmasabb eset, akivel eddig a karrierem során összefutottam
2013. jún. 18. 08:09
1 2 3 4 5 6 7 8 9

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!