Mit jelent ez a szöveg a vágott dohány hirdetésben?
Figyelt kérdés
Így már legálisan árulhatják?
"A hirdetés feladásával kijelentem, hogy terméket csak és kizárólag gyűjtők részére, gyűjtemény részeként értékesítem. Kijelentem továbbá, hogy a termék meghirdetésével nem sértem dohányáru reklámozásával kapcsolatos mindenkori, hatályos jogszabályi rendelkezéseket; vállalom a termék meghirdetésével kapcsolatos mindennemű , különös tekintettel az aprod.hu által alkalmazott, mindenkor hatályos Felhasználási Feltételekben foglaltakra."
2013. jún. 15. 23:49
1/2 anonim válasza:
Nem nem legális így sem, de nem is jövedékkel való visszaélés!
De ne vegyél ilyen dohányt. Termeld meg magad 100ft egy dohánypalánta.
2/2 jancsiur válasza:
Illegális mivel csak az árulhat dohányt akinek engedélye van . A vágott és a leveles dohány árusítását büntetik. Elvileg még otthon sem termeszthetsz saját részre. Az egyik ismerősömtől most foglaltak le 50dkg vágott dohányt ami saját részre volt nem árusításra és most várja mennyire fogják büntetni. Egyik dohány termelőt meg meg büntették 500 eft-ra mert meg engedte hogy a munkások vigyenek saját részre dohányt haza.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!