Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Egyéb kérdések » Mire számítsunk, ha ez és ez...

Mire számítsunk, ha ez és ez volt az állásinterjún?

Figyelt kérdés

Párom volt állásinterjún. Nagyon jófejek voltak, 2 emberrel beszélgetett egyszerre, de nem az a feszített állásinterjú feeling volt, hanem beszélgetés. Bemutatták a céget, mit kellene csinálnia, jelenleg mit dolgozik, mi a tapasztalata.. kicsit több, mint 1 órát volt benn, azt mondták, jövő héten mindenképp hívják. Május eleje óta hirdetik a munkát, de nem igen volt rá jelentkező...

Szerintetek pozitív választ fog kapni?

2013. jún. 15. 14:28
 1/2 anonim ***** válasza:
Simán elképzelhető. Sok sikert! :-)
2013. jún. 15. 14:32
 2/2 anonim ***** válasza:

Nagyon esélyes. Ha ott jól ment akkor szinte biztos hogy felfogják venni.

Én is voltam már interjún kb ugyan ez volt a helyzet, rugalmasak voltak, bemutatták a céget, nem volt feszültség, tiszta laza volt az egész. Nekem is akkor mondták hogy 2 héten belül hívnak. Már pár nap után hívtak hogy megfelelek a követelményeknek és felvettek a rendszerbe tehát ha felszabadul egy állás akkor rögtön az enyém lehet, állásinterjú és tesztírás nélkül.

A munkahely ahová mentem nem volt meghirdetve és üres hely sem volt de protekcióval jutottam be oda, és már 2 hónap után hívtak hogy ez idén februárban volt hogy idén májusba kezdhetek. És valóban így is volt április közepén hívtak fel hogy ha aktuális még akkor mondjak fel a régi helyemen és menjek át hozzájuk. Felmondtam, átmentem és május 7.-én már munkába is álltam.

Szóval ilyen interjúkon nagyon esélyes hogy felveszik.

2013. jún. 15. 15:08

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!