Mire számítsunk, ha ez és ez volt az állásinterjún?
Párom volt állásinterjún. Nagyon jófejek voltak, 2 emberrel beszélgetett egyszerre, de nem az a feszített állásinterjú feeling volt, hanem beszélgetés. Bemutatták a céget, mit kellene csinálnia, jelenleg mit dolgozik, mi a tapasztalata.. kicsit több, mint 1 órát volt benn, azt mondták, jövő héten mindenképp hívják. Május eleje óta hirdetik a munkát, de nem igen volt rá jelentkező...
Szerintetek pozitív választ fog kapni?
Nagyon esélyes. Ha ott jól ment akkor szinte biztos hogy felfogják venni.
Én is voltam már interjún kb ugyan ez volt a helyzet, rugalmasak voltak, bemutatták a céget, nem volt feszültség, tiszta laza volt az egész. Nekem is akkor mondták hogy 2 héten belül hívnak. Már pár nap után hívtak hogy megfelelek a követelményeknek és felvettek a rendszerbe tehát ha felszabadul egy állás akkor rögtön az enyém lehet, állásinterjú és tesztírás nélkül.
A munkahely ahová mentem nem volt meghirdetve és üres hely sem volt de protekcióval jutottam be oda, és már 2 hónap után hívtak hogy ez idén februárban volt hogy idén májusba kezdhetek. És valóban így is volt április közepén hívtak fel hogy ha aktuális még akkor mondjak fel a régi helyemen és menjek át hozzájuk. Felmondtam, átmentem és május 7.-én már munkába is álltam.
Szóval ilyen interjúkon nagyon esélyes hogy felveszik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!