Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Egyéb kérdések » Állásinterjún mit kell mondani...

Állásinterjún mit kell mondani, ha magamról kérdeznek?

Figyelt kérdés

Mikor kérdezték, hogy meséljek úgy általánosságban magamról, munkahelyek, szabadidő stb. és hogy a barátaim hogyan jellemeznének?

Én erre ilyeneket mondtam, hogy én voltam az első aki jött és az utolsó aki távozott, illetve a barátaim kedvesnek, udvariasnak, megbízhatónak mondanának.. de olyan furcsán néztek rám. Miért?

Fényezni kell magad, de közben mégse? Hogy van ez?

2013. máj. 13. 18:15
 1/4 A kérdező kommentje:

Azt hiszem, ezzel a magam "izgulós" fényezésével teljesen elrontottam mindent. :(( Ki is voltam száradva és elég összeszedetlenül habogtam..

Nagyon szomorú vagyok most. :((((

Mi alapján döntenek a HR-esek?

2013. máj. 13. 18:16
 2/4 anonim ***** válasza:
46%
Ha magadról kérdeznek, akkor arról kell beszélned, hogy milyen olyan érdeklődésed, hobbid van amit egybevág a munkával vagy előnyt jelenthet munkavégzésnél.
2013. máj. 13. 18:28
 3/4 anonim ***** válasza:

Én ilyen kérdésre azt mondanám: Mégis, mi köze hozzá? Magát hogyan jellemeznék a barátai, és mit csinál a szabadidejében?

És ha nem tetszik, amit mond, furcsán néznék rá.

2013. máj. 14. 03:29
 4/4 anonim ***** válasza:

^^ Nem is vennének fel.

Lehet megsértődni, de meg kell érteni, hogy a munkáltatónak a munkavállaló komoly pénzbe kerül. A pénzéért szeretne minél többet kapni, ezért olyat választ aki legközelebb áll az igényeihez.

Abból, hogy hogy adod elő azt, amit a barátaid tartanak rólad leszűrhetnek pár dolgot, ami fontos lehet a munkavégzés szempontjából (pl amit az előbb mondtál eléggé kisüt, hogy mennyire NEM vagy alázatos).

Gondolj bele, ha megveszel egy terméket te is szeretnéd tudni, hogy miből készül, hol gyártják, mire jó, nem? A cég is szeretne többet tudni a leendő munkavállalójáról.

2013. máj. 14. 06:44

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!