Irreálisan magas telefonszámlát be kell fizetni?
Ez már velem is előfordult nagyon régen, illetve még a telefonos net korszakban olyankor is neteztem a számla szerint, amikor biztosan nem. Ezenkívül kaptam 50 ezres számlát is, valószínű külföldi hálózatra csatlakoztatott fel valami vírus. Na azt ki kellett fizetni, de a szolgáltató is elismerte a csalást, viszont nekik is számlázott a külföldi hálózat.
Úgy tudom, a részletes híváslista lekérése nem díjmentes a legtöbb esetben, de elképzelhető, hogy megéri megnézni, de ez már mérlegelés kérdése, attól is függ, mennyibe kerül.
Kérjetek hívásrészletezést , próbáljátok megtudni , kié az a szám , és beszéljetek személyesen a telefonos cég ügyfélszolgálatával.
Valamit reagálni kell a helyzetre , mert ketyeg a kamat , egy ismerősöm nem fizetett meg egy telefonszámlát , mert összeveszett a telefonos céggel , azok pedig az összeget + a késedelmi kamatot ráterhelték a lakására , lett rajta egy 50 e Ft. - os jelzálogbejegyzés.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!