Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Egyéb kérdések » Irreálisan magas telefonszámlá...

Irreálisan magas telefonszámlát be kell fizetni?

Figyelt kérdés
A párom mult havi számláján szerepel 10 db sms 1600 ft / db, több mint 20 ezer lett a számla. Nem küldött és nem is fogadott semmit, amugy van neki egy másik céges teloja, ezen csak a családdal beszél havi 3200-as csomagban amit nem lépett még egyszer se túl a 3 év alatt. Van rá esély hogy valahogy kiderítsük hogy mi lehetett ez a sok sms? Az üzenetek listáját le lehet kérdezni ugy tudom, (a telefon persze semmit nem jelez hogy bejövő v kimenő sms lett volna), de a kérdés hogy ezt tudjuk-e valahogy bizonyítani hogy nem a mi hibánk? Hallottam olyan esetekről, hogy valaki kéretlenül kapott emelt díjas sms-eket, amit amugy nem is látott a telefonon, de ki kellett fizetnie.Ha volt valakinek hasonló, légyszi adjon tanácsot hova forduljak....

2013. jún. 14. 10:03
 1/6 anonim ***** válasza:
Meg kell reklamálni a cégnél, de hogy mi lesz a vége nem tudom.
2013. jún. 14. 10:08
 2/6 Antimod ***** válasza:

Ez már velem is előfordult nagyon régen, illetve még a telefonos net korszakban olyankor is neteztem a számla szerint, amikor biztosan nem. Ezenkívül kaptam 50 ezres számlát is, valószínű külföldi hálózatra csatlakoztatott fel valami vírus. Na azt ki kellett fizetni, de a szolgáltató is elismerte a csalást, viszont nekik is számlázott a külföldi hálózat.

Úgy tudom, a részletes híváslista lekérése nem díjmentes a legtöbb esetben, de elképzelhető, hogy megéri megnézni, de ez már mérlegelés kérdése, attól is függ, mennyibe kerül.

2013. jún. 14. 10:18
 3/6 anonim ***** válasza:

Kérjetek hívásrészletezést , próbáljátok megtudni , kié az a szám , és beszéljetek személyesen a telefonos cég ügyfélszolgálatával.

Valamit reagálni kell a helyzetre , mert ketyeg a kamat , egy ismerősöm nem fizetett meg egy telefonszámlát , mert összeveszett a telefonos céggel , azok pedig az összeget + a késedelmi kamatot ráterhelték a lakására , lett rajta egy 50 e Ft. - os jelzálogbejegyzés.

2013. jún. 14. 10:24
 4/6 anonim ***** válasza:
Vagy beírtad valahova a telefonszámod a neten, mert "te voltál a 100.000 látogató, és nyertél egy iphone8-at".
2013. jún. 14. 10:25
 5/6 anonim ***** válasza:
Általában lehet kérni egyszeri hívásrészletezőt, amin a küldött SMS-ek is rajta vannak, szám szerint. A számra rá lehet keresni interneten, hogy kiderüljön mi az. A hívásrészletező nembiztos, hogy ingyen van. Bejövő SMS-ért csak regisztrációval kell fizetni (először küldeni kell adott számra hozzájáruló SMS-t). Ha van gyereketek, akkor gyanús, hogy apuci telójáról küldött SMS-eket... Ha okostelefon, akkor vírus is lehet. Egyik ilyen okból sem fogja a szolgáltató elengedni a tartozást.
2013. jún. 14. 10:26
 6/6 anonim ***** válasza:
Viszont a jövőbeni ilyen problémák ellen tiltsd le az emelt díjas szolgáltatásokat!
2013. jún. 14. 14:17

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!